How to Get Away with Murder

8.1 / 10
43 min
Misdaad, Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Kelen Coleman en William R. Moses in laatste seizoen How to Get Away with Murder

How to Get Away with Murder is een Amerikaanse misdaadserie van de zender ABC. Op 26 september gaat het zesde seizoen van start.

De briljante en charismatische professor Annalise Keating (Viola Davis) en vijf van haar studenten raken in How to Get Away with Murder betrokken bij een misdrijf. Zo moeten ze uiteindelijk wat ze hebben geleerd tijdens haar lessen 'How to get away with murder?' in het echte leven toepassen.


Kelen Coleman

Het einde van de serie How to Get Away with Murder is in zicht. ABC heeft laten weten dat de serie zal stoppen na het zesde seizoen. De acteurs Kelen Coleman (bekend van Me, MYSELF & I) en William R. Moses (bekend van The Good Doctor) zullen te zien zijn in het komende seizoen. Coleman speelt de zus van Asher (Matt McGorry), die een gecompliceerde relatie met haar broer heeft. Moses neemt de rol van agent Lanford op zich, een FBI-agent die onderzoek doet naar Annalize.

How to Get Away with Murder is geproduceerd door Shonda Rhimes en Peter Nowalk is het brein achter de serie. Het zesde en laatste seizoen gaat dus op 26 september in première en telt nog vijftien nieuwe afleveringen. How to Get Away with Murder is hier te zien bij Netflix.
Vorige aflevering
I Hate the World
06x04
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De serie Keizersvrouwen gaat over een wereld waarin macht, elite en luxe verleiden tot manipulatie. Waarin politieke spelletjes worden gespeeld en grenzen steeds verder worden verlegd.
Vandaag, 13:00
Riverdale is een Amerikaanse mysterieuze misdaadserie van de zender The CW. Momenteel wordt het vierde seizoen uitgezonden, dat hier te zien is bij Netflix.
Vandaag, 12:00
Amazon Studios werkt zoals bekend aan een The Lord of the Rings-serie, gebaseerd op de iconische fantasyromans van J.R.R Tolkien. De opnames vinden plaats in Nieuw-Zeeland.
Vandaag, 11:00
Tom Clancy's Jack Ryan is een Amerikaanse serie van Amazon. Het tweede seizoen start op 1 november 2019.
Vandaag, 10:00
2
9-1-1: Lone Star is een Amerikaanse detectiveserie van de zender FOX, die in januari 2020 in première gaat.
Vandaag, 09:00
Fans van The Crown moeten nog even wachten tot 17 november voor het derde seizoen op Netflix verschijnt, maar de trailer is in ieder geval al gelekt.
Gisteren, 14:00
1