How to Get Away with Murder

8.1 / 10
43 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Kelen Coleman en William R. Moses in laatste seizoen How to Get Away with Murder

How to Get Away with Murder is een Amerikaanse misdaadserie van de zender ABC. Op 26 september gaat het zesde seizoen van start.

De briljante en charismatische professor Annalise Keating (Viola Davis) en vijf van haar studenten raken in How to Get Away with Murder betrokken bij een misdrijf. Zo moeten ze uiteindelijk wat ze hebben geleerd tijdens haar lessen 'How to get away with murder?' in het echte leven toepassen.


Kelen Coleman

Het einde van de serie How to Get Away with Murder is in zicht. ABC heeft laten weten dat de serie zal stoppen na het zesde seizoen. De acteurs Kelen Coleman (bekend van Me, MYSELF & I) en William R. Moses (bekend van The Good Doctor) zullen te zien zijn in het komende seizoen. Coleman speelt de zus van Asher (Matt McGorry), die een gecompliceerde relatie met haar broer heeft. Moses neemt de rol van agent Lanford op zich, een FBI-agent die onderzoek doet naar Annalize.

How to Get Away with Murder is geproduceerd door Shonda Rhimes en Peter Nowalk is het brein achter de serie. Het zesde en laatste seizoen gaat dus op 26 september in première en telt nog vijftien nieuwe afleveringen. How to Get Away with Murder is hier te zien bij Netflix.
Vorige aflevering
Stay
Stay
06x15
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst van Hessel Hoekstra
Vandaag, 16:00
Een van de hoofdrolspeelsters uit The Good Fight verlaat de juridische dramaserie, voorafgaand aan het vijfde seizoen.
Vandaag, 13:00
1
De Canadese misdaadserie Coroner van de zender CBC is vernieuwd met een derde seizoen. The CW gaat de eerste twee seizoenen uitzenden.
Vandaag, 12:00
CBS cancelde eerder dit jaar The Lincoln Lawyer, maar er lijken andere geïnteresseerden in de serie van David E. Kelley (Big Little Lies).
Vandaag, 11:00
het zesdelige vluchtelingendrama Stateless, van en met Cate Blanchett (Mrs. America), verschijnt in juli op Netflix.
Vandaag, 10:00
Het aankomende misdaaddrama Perry Mason (2020) wordt binnenkort wekelijks uitgezonden door Ziggo.
Vandaag, 09:00