How to Get Away with Murder

8.1 / 10
43 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nog een Oscar-winnaar toegevoegd aan castinglijst van How to Get Away with Murder

Viola Davis zal in het vijfde seizoen van How to Get Away with Murder niet de enige meespelende Oscarwinnaar meer zijn, Timothy Hutton zal zich bij de cast van de ABC juridische dramaserie gaan voegen.

Op 27 september aanstaande zal het vijfde seizoen van How to Get Away with Murder (HtGAwM) van start gaan bij ABC. En daarin zal Timothy Hutton, de jongste acteur die ooit een Oscar won voor zijn rol in Ordinary People, zijn opwachting gaan maken.

Embed from Getty Images
Timothy Hutton

Welke rol Hutton (American Crime) precies gaat spelen in HtGAwM wordt nog onder de pet gehouden. Het vijfde seizoen van HtGAwM gaat verder met een nieuw mysterie na de Hooggerechtshof zaak van Annelise Keating (Davis) Hooggerechtshof zaak en waar in het vierde seizoen meerdere verhaallijnen werden afgerond. Het is dus afwachten welk mysterie Hutton mee gaat nemen en of hij een connectie heeft, als hij die al heeft, met het nieuwe karakter Gabriel Maddox (Rome Flynn, The Bold and the Beautiful)

Embed from Getty ImagesRome Flynn
Vorige aflevering
Stay
Stay
06x15
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
Vandaag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
Vandaag, 13:00
Het tweede seizoen van de Britse romantische fantasieserie A discovery of Witches verschijnt volgend jaar januari, het seizoen werd in 2018 besteld.
Vandaag, 12:00
Het productiebedrijf Bad Robot van J.J. Abrams bewerkt Untamed van Glennon Doyle tot een serie. Het boek werd dit jaar gepubliceerd.
Vandaag, 10:00
De film Stay Tuned uit 1992 wordt door AMC bewerkt tot een gelijknamige serie, afkomstig van Ian Goldberg en Richard Naing.
Vandaag, 09:00
De dramatische misdaadserie Troppo, waarin Thomas Jane (The Expanse) de hoofdrol zal spelen, is gebaseerd op het boek Crimson Lake.
Gisteren, 13:00