How to Get Away with Murder

8.1 / 10
43 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nog een Oscar-winnaar toegevoegd aan castinglijst van How to Get Away with Murder

Viola Davis zal in het vijfde seizoen van How to Get Away with Murder niet de enige meespelende Oscarwinnaar meer zijn, Timothy Hutton zal zich bij de cast van de ABC juridische dramaserie gaan voegen.

Op 27 september aanstaande zal het vijfde seizoen van How to Get Away with Murder (HtGAwM) van start gaan bij ABC. En daarin zal Timothy Hutton, de jongste acteur die ooit een Oscar won voor zijn rol in Ordinary People, zijn opwachting gaan maken.

Embed from Getty Images
Timothy Hutton

Welke rol Hutton (American Crime) precies gaat spelen in HtGAwM wordt nog onder de pet gehouden. Het vijfde seizoen van HtGAwM gaat verder met een nieuw mysterie na de Hooggerechtshof zaak van Annelise Keating (Davis) Hooggerechtshof zaak en waar in het vierde seizoen meerdere verhaallijnen werden afgerond. Het is dus afwachten welk mysterie Hutton mee gaat nemen en of hij een connectie heeft, als hij die al heeft, met het nieuwe karakter Gabriel Maddox (Rome Flynn, The Bold and the Beautiful)

Embed from Getty ImagesRome Flynn
Vorige aflevering
Are You the Mole?
06x09
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Anne+ komt terug. In het eerste seizoen zagen we hoe de lesbische twintiger Anne terugblikt op haar turbulente leven tijdens haar studententijd en hoe diverse meisjes en relaties haar hebben gevormd tot de persoon die zij nu is.
Vandaag, 16:00
Hulu wint de strijd om de nieuwste thrillerdrama serie van de Oscarwinnende schrijver Graham Moore (The Imitation Game). Verschillende netwerken hadden interesse in The Holdout, gecreëerd en geschreven op basis van het nieuwste boek van Moore.
Vandaag, 15:00
Showtime heeft een pilot besteld van The Curse, een komedieserie van de regisseurs en co-schrijvers Benny en Josh Safdie (Uncut Gems) en bedenker Nathan Fielder (Nathan for You).
Vandaag, 14:00
The Walking Dead is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. De serie loopt al sinds oktober 2010.
Vandaag, 13:00
On My Block is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. De serie ging in première in maart 2018. Het derde seizoen verschijnt in maart 2020.
Vandaag, 12:00
Eric Newman, bekend als showrunner van de Netflix-series Narcos en Narcos: Mexico, gaat de korte dramaserie Painkiller voor de streamingdienst maken, met als thema de opioïdencrisis in Amerika.
Vandaag, 11:06