Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

How to Get Away with Murder krijgt derde seizoen?

ABC heeft het nog niet officieel gemaakt, maar How to Get Away with Murder krijgt naar alle waarschijnlijkheid een derde seizoen. En dat heeft alles te maken met de bedenker en uitvoerend producent Peter Nowalk die een rijke algemene deal heeft gesloten met ABC Studios. Die deal zorgt ervoor dat Nowalk aanblijft als up en showrunner tijdens het derde seizoen van How to Get Away with Murder.

Het eerste seizoen van How to Get Away with Murder is opgepakt door Netflix, die de rechten heeft bemachtigd om het eerste seizoen wereldwijd te mogen uitzenden. Sean Carey, vicepresident van Global TV bij Netflix zei over deze deal: “We zijn zeer verheugd om het eerste seizoen van How to Get Away with Murder wereldwijd aan onze kijkers te kunnen aanbieden. Het biedt onze abonnees de kans om het eerste seizoen (opnieuw) te beleven voor er een nieuw seizoen van start zal gaan.”

Het, nog niet officiële, derde seizoen zal in het najaar van 2016 van start gaan. Uiteraard houdt MijnSerie je op de hoogte zodra ABC dit nieuws officieel bevestigd heeft. Op donderdag 11 februari 2016 zal het tweede seizoen weer van start gaan.

Wat denk jij, zal ABC het nieuws snel officieel maken?

Viola Davis won een Emmy in 2015
Vorige aflevering
Stay
Stay
06x15
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_KE1992
09 dec 2015 11:05 -
Ik hoop op een derde seizoen! Het tweede seizoen tot nu toe is echt geweldig.
Reageer
How to Get Away with Murder