How I Met Your Mother

8.3 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nieuwe trailer How I Met Your Mother

Pas op, spoiler alert! Hieronder staande tekst kunnen spoilers bevatten.

De "How I Met Your Mother" première is nog drie weken in de toekomst, maar wij hebben een nieuwe trailer om de tijd mee te overbruggen.

Terwijl seizoen 7 van de CBS serie eindigde met een verrassende flash forward naar Barney en Robin's bruiloft, zie je in de teaser voor seizoen 8 dat Barney moet omgaan met het plannen van zijn bruiloft met Quinn.

"Barney Stinson is absolutely, 100 percent going through with this wedding!" zegt Ted wanneer Barney cold feet krijgt.

Lily slaagt erin om de boel nog eens op stelten te krijgen door te zeggen: "I almost just blurted out that Barney used to date Robin!" Wat Quinn natuurlijk overhoort.

Maar Barney's liefdesleven is niet de enige grote verhaallijn in dit seizoen. De terugkeer van Victoria (Ted's vriendin in seizoen 1) zal nieuwe elementen aan de show toevoegen.


How I Met Your Mother seizoen 8 gaat in première op 24 september.

Vorige aflevering
Last Forever (2)
09x24
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_karin1809
19 okt 2012 10:17 -
Seizoen 8 kan me tot nu toe niet boeien. Eigenlijk had de serie ook met seizoen 7 kunnen eindigen. Was een mooi einde.
Reageer

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Netflix heeft een trailer vrijgegeven voor het tweede seizoen van After Life met Ricky Gervais in de hoofdrol.
Vandaag, 10:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
2
Netflix heeft de releasedatum van de nieuwe komedieserie Space Force bekendgemaakt. Vrijdag 29 mei kunnen we de serie, die afkomstig is van de makers van The Office, bekijken op de streamingdienst.
Gisteren, 13:05
Het tweede seizoen van Homecoming, met een nieuw verhaal en een nieuwe actrice in de hoofdrol, start eind mei op Amazon Prime Video.
Gisteren, 12:00
Vanaf begin juni zend Fox elke maandag twee afleveringen uit van The Handmaid's Tale. Seizoen een en twee zijn achter elkaar te zien, het derde seizoen volgt later.
Gisteren, 11:00