How I Met Your Mother

8.3 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Promo comedy avond CBS met HIMYM, Mike & Molly, Partners en 2 Broke Girls

FOX heeft al diverse promo video's naar buiten gebracht over hun comedy-dinsdag en nu probeert CBS met een zelf bedachte tekst op Kelis' Milkshake een catchy promo video neer te zetten. Gelukkig hoef je niet te kiezen tussen de twee zenders want de comedy avond van CBS valt op maandag. Bekijk hieronder de promo video waarin ze vier van hun comedy shows de hemel in prijzen. De shows die voortaan te zien zijn op de comedy avond van CBS zijn: How I Met Your Mother, Mike & Molly, Partners en Two Broke Girls

Vorige aflevering
Last Forever (2)
09x24
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Dessingp
14 sep 2014 15:25 -
Weet iemand hoeveel afleveringen er komen
Reageer

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Netflix heeft een trailer vrijgegeven voor het tweede seizoen van After Life met Ricky Gervais in de hoofdrol.
Vandaag, 10:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
2
Netflix heeft de releasedatum van de nieuwe komedieserie Space Force bekendgemaakt. Vrijdag 29 mei kunnen we de serie, die afkomstig is van de makers van The Office, bekijken op de streamingdienst.
Gisteren, 13:05
Het tweede seizoen van Homecoming, met een nieuw verhaal en een nieuwe actrice in de hoofdrol, start eind mei op Amazon Prime Video.
Gisteren, 12:00
Vanaf begin juni zend Fox elke maandag twee afleveringen uit van The Handmaid's Tale. Seizoen een en twee zijn achter elkaar te zien, het derde seizoen volgt later.
Gisteren, 11:00