How I Met Your Mother

8.3 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op How I Met Your Mother seizoen 2

Van de week is het tweede seizoen van How I Met Your Mother uitgekomen op dvd. Wij geven een dvd weg van het eerste seizoen en tweede seizoen.

Hoe kun je winnen?
Simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage.

How I Met Your Mother seizoen 2
De vrouw van zijn dromen bestaat, maar de vraag is: wie is ze? How I Met Your Mother is een hilarisch, onvoorspelbaar verhaal in de vorm van een reeks terugblikken over de twintiger Ted die zijn soulmate vindt en vaarwel zegt tegen de wereld van de vrijgezellen, openingszinnen, onenightstands en "relatievalstrikken". Met het snel naderende huwelijk van vrienden Marshall & Lily blijft de uitermate onfatsoenlijke Barney de perfecte vrijgezel en bloeit de romantiek tussen Ted en Robin… maar is zij echt de ware voor Ted? Zoek mee met Teds zoektocht in het tweede seizoen van deze heerlijk verfrissende en razendsnelle komedie.

Voor meer informatie klik hier

Specificaties
Productiemaatschappij : 20th Century Fox Home Entertainment
Cast : Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris, Alyson Hannigan
Taal : Engels
Audio : Dolby Digital 5.1 DTS
Ondertiteling : Nederlands
Consumentenadviesprijs: € 22.99
Klik hier om de serie te kopen

Prijsvraag

Maak kans op het eerste en tweede seizoen van How I Met Your Mother. Uit welk jaartal vertelt Ted Mosby het verhaal aan zijn kinderen?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Last Forever (2)
09x24
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Netflix heeft een trailer vrijgegeven voor het tweede seizoen van After Life met Ricky Gervais in de hoofdrol.
Vandaag, 10:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
2
Netflix heeft de releasedatum van de nieuwe komedieserie Space Force bekendgemaakt. Vrijdag 29 mei kunnen we de serie, die afkomstig is van de makers van The Office, bekijken op de streamingdienst.
Gisteren, 13:05
Het tweede seizoen van Homecoming, met een nieuw verhaal en een nieuwe actrice in de hoofdrol, start eind mei op Amazon Prime Video.
Gisteren, 12:00
Vanaf begin juni zend Fox elke maandag twee afleveringen uit van The Handmaid's Tale. Seizoen een en twee zijn achter elkaar te zien, het derde seizoen volgt later.
Gisteren, 11:00