Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

How I Met Your Mother-acteur Neil Patrick Harris vaker te zien in How I Met Your Father

Neil Patrick Harris maakte een verrassende terugkeer naar zijn personage Barney Stinson uit How I Met Your Mother.

In de seizoenspremière van het tweede seizoen van Hulu's How I Met Your Father lijkt het erop dat hij een centrale rol zal spelen in de spin-off serie.

In de laatste seconden van de aflevering 'Cool and Chill' verschuift de tijdlijn naar één jaar na de gebeurtenissen eerder in de aflevering. Sophie laat haar moeder Lori (Paget Brewster) een hysterische voicemail achter waarin ze zegt dat ze denkt dat ze met haar vader uitgaat, voordat ze plotseling tegen een luxe SUV botst. Als het portier aan de bestuurderskant opengaat, blijkt het slachtoffer Barney te zijn. Hij haalt zijn schouders op en zegt tegen Sophie: "Dude!", net als de bumper van de Audi op de stoep valt.

Als de toekomstige Sophie (Kim Cattrall) door haar zoon wordt gevraagd wie die man is, antwoordt ze: "We komen er snel genoeg."



Harris (foto) speelde Barney gedurende negen seizoenen van How I Met Your Mother. Nadat hij Ted (Josh Radnor) voor het eerst ontmoet in een café, beschouwt hij zichzelf al snel als onderdeel van de bende. Barney, de seriële rokkenjager van de groep, wees gewoonlijk elke vorm van verbintenis af en kende een reeks losbandigheden in de eerste seizoenen van de serie. Zijn relatie met Robin (Cobie Smulders) werd uiteindelijk een huwelijk, maar het paar scheidde drie jaar later.

In een interview met TVLine onthulden makers Isaac Aptaker en Elizabeth Berger dat Barney terugkomt voor meer afleveringen. Hoewel het duo zwijgt over de rol van Barney in How I Met Your Father, bevestigen ze dat hij niet Sophies vader is.

"We vertellen geen tiener-vaderverhaal. Gezien Lori's leeftijd zou dat een ongemakkelijk verhaal worden," aldus Aptaker.

En nu Barney gescheiden is van Robin, deelden de makers hoe zijn terugkeer zijn verhaal in het heden zal uitbreiden.

"Wanneer we praten over het terugbrengen van een lid van de originele cast, wil je dat het twee doelen dient: Je wilt wat weetjes geven over wat er gaande is in hun leven, waar ze terecht zijn gekomen en waar ze staan, maar het gaat er ook om hoe ze het How I Met Your Father-verhaal beïnvloeden, en hoe ze een van onze personages in een nieuwe, onverwachte richting sturen", deelde Aptaker.

"Vergelijkbaar met Robin vorig jaar, zullen we wat meer te weten komen over waar Barney is, maar het zal ook een grote impact hebben op het traject, en het hoofdverhaal, van ons seizoen."

Terwijl de fans wachten op verdere details over wie Sophie bedoelde toen ze zei dat ze denkt dat ze met haar vader uitgaat, wordt de casting van John Corbett in How I Met Your Father gefluisterd als liefdesinteresse. Zou hij de eerder genoemde vader kunnen zijn?
Video on youtube
Vorige aflevering
Okay Fine, It's a Hurricane
Okay Fine, It's a Hurricane
02x20
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
How I Met Your Father