How I Met Your Father

-
25 min
Komedie
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Hulu bestelt nieuwe serie How I Met Your Father

Hulu Originals serie How I Met Your Father, met Hilary Duff in de hoofdrol, van 20th Television werd direct tot serie besteld.

De makers van How I Met Your Mother Carter Bays en Craig Thomas zullen samen met Isaac Aptaker en Elizabeth Berger uitvoerend produceren. Een vervolg op de geliefde Emmy Award-winnende serie How I Met Your Father, nieuwe serie wordt aangestuurd door Isaac Aptaker en Elizabeth Berger

Hulu Originals-komedieserie How I Met Your Father van Isaac Aptaker en Elizabeth Berger (This Is Us) heeft een direct-naar-serie-opdracht gekregen om exclusief op Hulu te streamen in de Verenigde Staten. In de komedie van tien afleveringen zal Hilary Duff (Younger, foto) de hoofdrol spelen als Sophie, Duff zal ook optreden als producer. Het vervolg zal met meerdere en één camera worden opgenomen, vergelijkbaar met zijn voorganger. Carter Bays en Craig Thomas, de makers van How I Met Your Mother, zullen samen met Aptaker en Berger uitvoerend produceren. 20th Television, die het origineel produceerde, zal opnieuw als studio dienen."How I Met Your Mother is nog steeds een van de meest innovatieve en geliefde komedies op televisie", aldus Craig Erwich, president van Hulu Originals en ABC Entertainment. “Isaac en Elizabeth hebben een geïnspireerde kijk op deze nieuwe versie die eer doet aan wat Carter en Craig met het origineel hebben gemaakt. Isaac en Elizabeth hebben bewezen rijke verhalenvertellers te zijn en geweldige partners voor ons bij Hulu Originals en in de hele Walt Disney Company-familie. In combinatie met de passie en aanstekelijke energie die Hilary mee brengt in elke rol die ze op zich neemt, kunnen we niet wachten om het publiek How I Met Your Father te brengen. ''

In How I Met Your Father vertelt Sophie (Duff) in de nabije toekomst aan haar zoon het verhaal van hoe ze zijn vader ontmoette: een verhaal dat ons terug brengt naar het jaar 2021 waarin Sophie en haar hechte vriendengroep bezig zijn uit te zoeken wie ze zijn, wat ze uit het leven willen halen en hoe ze verliefd kunnen worden in het tijdperk van dating-apps en grenzeloze opties."
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Vandaag, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Vandaag, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Vandaag, 09:00
Amazon Prime Video heeft de premièredatum van het zevende, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse detectiveserie Bosch bekend gemaakt.
Gisteren, 16:00
Charlotte Brändström (The Witcher) zal ook aanwezig zijn bij de opnames van The Lord of the Rings, zij gaat namelijk twee afleveringen regisseren.
Gisteren, 15:00