How Heavy Are the Dumbbells You Lift?

9,0 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
9,0 / 10
1seizoenen/12afleveringen/2019 - 2019 
NetwerkAT-X
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20192019 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:AT-X
How Heavy Are the Dumbbells You Lift? is een Japanse animeserie van de zender AT-X. De serie ging in première op 3 juli 2019.

Sakura Hibiki is je gemiddelde middelbare schoolmeisje, met een vraatzuchtige eetlust. Opmerkend dat haar kleren strakker worden in plaats van haar langzaam groeiende taille besluit ze zich in te schrijven in de nabijgelegen sportschool. Daar komt ze een meisje uit haar klas tegen dat Souryuuin Akemi heet. Akemi, die een spierfetisj heeft, probeert Hibiki ertoe te bewegen zich in de sportschool aan te melden, ondanks het hoge aantal machomannen. Gelukkig verschijnt er een mooie trainer, Machio, die haar onbewust overtuigt om zich in te schrijven en haar zoektocht naar een geweldig lichaam te beginnen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie How Heavy Are the Dumbbells You Lift?.

Vergelijkbare series

How Heavy Are the Dumbbells You Lift?