Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Komt er een spin-off van House?

Er waren al eens eerder plannen om een House spin-off te maken van Lucas (een soort Michael Weston?) Dat is toen allemaal van de baan gegaan maar nu meldt Entertainment Weekly dat Fox onlangs belangstelling heeft getoond in het herzien van het idee om een spin-off te maken voor de medische serie.

Netwerk president Kevin Reilly heeft de uitvoerende producenten van House, David Shore en Katie Jacobs, een tijdelijk aanbod gedaan om een nieuwe serie te maken, ofwel een directe spin-off of een compleet nieuwe show. Dit alles om de twee uur naar House te overbruggen.

Reilly zegt over het eerder idee van Lucas dat het vast kwam te zitten "vooral omdat hij niet zoveel alleen doet omdat hij alles met Hugh Laurie's House deed."

"Ze hebben echt een hoog nivieau. Dit zijn geen jongens die commercieel gaan met een show en dan erachter komen dat de show het niet gaat halen. Ze zijn waarschijnlijk de meest grondige producenten waarmee ik ooit gewerkt heb."

Jacobs bekent dat ze graag een show maakt dat te koppelen is met House.

"Misschien een spin-off of misschien gewoon een andere blik uit de twee van ons." zegt Katie Jacobs. Ze voegt er aan toe "dat het maken van een nieuwe show volgens haar de enige manier is om het gat naar House goed te vullen."

"Als een producent, zou je nooit kiezen voor maandag 8 uur. Maar dat gezegd te hebben, Fox kiest daar wel voor en het lijkt goed te werken dus ik denk dat ze er slimmer over denken dan wij."

Een Cuddy (Lisa Edelstein) spin-off misschien? Of een met Chase (Jesse Spencer) en Cameron (Jennifer Morrison) misschien? Of iets helemaal nieuw? Wat denk jij? Laat het weten door een bericht achter te laten.
Vorige aflevering
Everybody Dies
Everybody Dies
08x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanPieter
02 feb 2010 20:07 -
Ik ben benieuwd of die er komt. Maar lijkt me opzich wel mooi. Ga hem dan in ieder geval kijken, want House is de man!
Reageer
House M.D.