Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show

1,0 / 10
45 min
Actie, Sciencefiction, Avontuur, Comedy, Familie
Volg deze serie
1,0 / 10
3seizoenen/66afleveringen/1989 - 2000 
NetwerkSyndication
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min19892000 (Beëindigd)
Netwerk:Syndication
Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show is een Amerikaanse komedieserie van de zender Syndication. De serie ging in première op 27 september 1997.

Wayne Szalinski, hoofdpersoon van de show, is de echtgenoot van Diane en de vader van Amy en Nick. De goedbedoelende Wayne construeert een verscheidenheid aan uitvindingen, waaronder onder meer de Shrink-Ray, Neuron Nudger en Brainiactivator, die een moeilijke situatie voor zijn gezin creëren. Zijn vrouw, Diane Szalinski (Barbara Alyn Woods), is advocaat. Diane steunt Wayne en is erg liefdevol, maar krijgt genoeg van zijn capriolen. Amy Szalinski (Hillary Tuck) is de enige dochter van de Szalinski's. Ze toont normale tienerangst, maar houdt meer van haar familie dan van wat dan ook. Haar jongere broer, Nick (Thomas Dekker), lijkt veel op zijn vader. Nick vindt dingen graag uit en lijkt zelfs op Wayne. Hij en Amy kunnen over het algemeen goed met elkaar overweg.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 22
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 22
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 22
Seizoen 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show.
Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show