Homeland

8.3 / 10
55 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Meer bekend over acteurs in laatste seizoen Homeland

Er is meer bekend over de cast van het komende achtste en laatste seizoen van dramaserie Homeland van Showtime.

Nimrat Kaur en Numan Acar, die in seizoen vier belangrijke terugkerende rollen hadden, zijn opnieuw gecast voor het laatste seizoen.

Kaur en Acar speelden Tasneem Qureshi, een lid van Pakistan's Inter-Services Intelligence, en Haissam Haqqani, een Taliban-leider, in het seizoen dat zich afspeelde in Afghanistan en Pakistan. Er wordt gespeculeerd dat het achtste seizoen ook gedeeltelijk in Pakistan en Afghanistan gesitueerd zal zijn.


Numan Acar

De terugkeer van Kaur en Acar lijkt dat te bevestigen. De opnames van de serie zullen echter grotendeels gaan plaatsvinden in Marokko, zo werd eerder bekend. De opnames gaan in februari van start en het allerlaatste seizoen van Homeland zal in Amerika in de zomer te zien zijn bij Showtime.
Vorige aflevering
Prisoners of War
Prisoners of War
08x12
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Alle vier seizoenen van de Belgische dramaserie De Ridder zijn vanaf volgende maand te zien bij Ziggo Movies & Series.
Vandaag, 10:00
Bedenker Alex Pina werkt vanuit zijn hangmat aan het script van een nieuw seizoen van het populaire La Casa de Papel. Netflix heeft nog niets bevestigd.
Vandaag, 09:00
Dick Wolf (Law & Order) werkt met onder andere Robert Schenkkan (The Pacific) samen aan American Babylon, over de opbouw van Las Vegas.
Gisteren, 15:00
Emily in Paris met Lily Collins verhuist naar Netflix. De Amerikaanse dramedyserie, oorspronkelijk van Paramount Network, verschijnt aankomende herfst.
Gisteren, 14:00
1
De eerste twee seizoenen zijn te zien op Amazon en het derde seizoen is aangekondigd.
Gisteren, 13:00
3