Homeland

8.3 / 10
55 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Showtime bestelt 2e seizoen Homeland

Showtime heeft vandaag laten weten dat Homeland volgend jaar wederom te zien zal zijn. Het netwerk heeft 12 nieuwe afleveringen aangekondigd voor het tweede seizoen.

"Homeland gaat nu pas echt beginnen," aldus David Nevins, de directeur van Showtime. "Het is duidelijk dat we per week meer fans erbij krijgen. De show krijgt per week meer body, dus zijn we ervan overtuigd dat we ook wekelijks meer kijkers aan ons kunnen blijven binden."
Vorige aflevering
Prisoners of War
Prisoners of War
08x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

John Doe
Marjorie Helmig (gast)
03 apr 2012 21:28 -
Geweldige serie, kijk uit naar season 2. Kan haast niet wachten en wat een enorm goed acteertalent, ik heb wat delen gevolgd op net 3 maar had eea gemist, ik heb de hele serie gedownload en was niet achter mijn pc weg te slaan.
Reageer
John Doe
Rene (gast)
26 apr 2012 19:50 -
Weet iemand wanneer seizoen 2 begint?
Reageer
John Doe
Dolf (gast)
24 jun 2012 20:46 -
volgens de engelse wikipedia: 30 september
Reageer

Laatste nieuws

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Historische televisieseries zijn er in verschillende soorten en maten. Deze keer aandacht voor historis
Gisteren, 16:00
In deze aflevering van de MijnSerie podcast bespreken Mandy en Peter één van hun favoriete series: Bosch.
Gisteren, 15:04
Onlangs meldde MijnSerie dat seizoen zes onzeker was, maar nu schijnt Tom Ellis toch te hebben getekend.
Gisteren, 14:08
2
Ondanks het feit dat er vele productie hebben stilgelegen is er weer genoeg zien in juni. Het aanbod van series via de diverse netwerken is best wel groot.
Gisteren, 11:00
Het tweede seizoen van de ziekenhuisserie New Amsterdam verschijnt in juli bij Ziggo Movies & Series. Het seizoen was eerder al op Net5 te zien.
Gisteren, 09:00
De Canadese serie Workin' Moms is door CBC vernieuwd met een vijfde seizoen. In Nederland is de serie te zien bij Netflix.
vrijdag, 16:00