Leuk?
3
1
Bekijk stemmen

Het achtste seizoen is het allerlaatste voor Homeland

Het was al een beetje voorspeld, maar het achtste seizoen zal inderdaad het allerlaatste seizoen gaan worden voor de Showtime-serie Homeland.

Hoofdrolspeelster Claire Danes heeft verklaard in de Howard Stern Radio Show dat het achtste seizoen de allerlaatste zal zijn voor de spannende misdaadserie Homeland.

Hieronder kun je het fragment beluisteren wat Danes heeft te zeggen over het eindigen van de serie;



Showtime heeft het nieuws nog niet officieel bevestigd, maar dit bericht komt niet echt uit de lucht vallen. Al eerder werd er gespeculeerd dat de vernieuwing met een achtste seizoen waarschijnlijk de laatste vernieuwing zou gaan worden. Op 29 april 2018 zal de laatste aflevering van het zevende seizoen uitgezonden gaan worden. de verwachting is dat het allerlaatste seizoen in 2019 van start zal gaan. Op dit moment is de serie ook te volgen op NPO 3.

Ben jij blij dat het achtste seizoen de laatste gaat worden? Of had de serie van jou nog wel meer seizoenen mogen krijgen?


Vorige aflevering
Prisoners of War
Prisoners of War
08x12
Leuk?
3
1
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_JanWillemK
19 apr 2018 14:47 - 19 apr 2018 14:50
Begrijpelijk en absoluut niet erg. Al ga ik Claire Danes toch wel missen.. Absoluut één van de beste actrices op dit moment.
Reageer
avatar_martenbernadette
20 apr 2018 09:26 -
8 seizoenen is toch wel de max voor deze serie. Zijn al te veel personen weggeschreven om het nog spannend te houden.
Reageer
Homeland