Homeland

8.3 / 10
55 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Presidentsverkiezingen centraal in zesde seizoen Homeland

Eindelijk is er door de makers van Homeland meer informatie vrijgegeven over het zesde seizoen van de serie. Al eerder werd bekend dat Carrie (Claire Danes) terug zou keren in het zesde seizoen. De serie zou zich weer opnieuw gaan afspelen in de Verenigde Staten en wel in New York City. De afgelopen twee seizoenen speelde de serie zich af in Pakistan, Afghanistan en Duitsland.

In Entertainment Weekly vertelt showrunner Alex Gansa over het opkomende seizoen. Het gehele seizoen speelt zich af vanaf de dag van de presidentsverkiezingen (november) tot de inauguratie ('inhuldiging' van de nieuwe president) in januari. Volgens de showrunner is deze periode een erg onzekere en gevaarlijke tijd voor de democratie: waar ligt de macht precies? Hoe gaat de nieuwe president om met het land en zijn/haar nieuwe macht?

Naast het nieuwe plot voor het zesde seizoen, is inmiddels ook de terugkeer van Peter Quinn (Rupert Friend) bevestigt. Gezien het einde van het vijfde seizoen was dit nog maar de vraag. Hoe het personage daadwerkelijk terugkeert zal de kijker verbazen. Hij zal niet langer hetzelfde zijn, vertelt de showrunner. We lijken daarmee afscheid te moeten nemen van de Quinn zoals we hem de afgelopen seizoenen gekend hebben.

Het zesde seizoen gaat zoals gebruikelijk in september van start.
Vorige aflevering
Prisoners of War
Prisoners of War
08x12
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_RLS90
01 jun 2016 22:04 -
Kleine update: Zojuist is bekend gemaakt dat het zesde seizoen pas in januari 2017 start.
Reageer
avatar_johndoe
03 jun 2016 14:40 -
mooi zo
Reageer
Homeland