Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Homeland komt terug bij BNN

29 september 2013 was de Amerikaanse release van het derde seizoen van Homeland en vanaf 8 december is Homeland seizoen drie iedere zondag te zien om 20:25 uur.

Homeland seizoen drie vertelt het verhaal na het bombardement van het hoofdkwartier van de CIA. Carrie betaalt ogenschijnlijk een dure prijs omdat ze Brody heeft helpen ontsnappen. Een wereldwijde klopjacht op Brody, er staat tien miljoen dollar op zijn hoofd, is het gevolg. Maar ook een binnenlandse heksenjacht op de leden van de CIA is in volle gang. Saul komt onder vuur te liggen als interim directeur van de CIA. Maar wat voor plan heeft Saul met Carry en Brody?

Homeland heeft meerdere awards gewonnen, waaronder een Golden Globe en een Emmy Award voor beste dramaserie, en werd vorig jaar nog door jullie verkozen tot beste dramaserie tijdens de serie van het jaar verkiezing van MijnSerie zelf. Ook de hoofdrolspelers zijn meerdere malen in de prijzen gevallen.

Voor alle kijkers die hun geheugen even moeten opfrissen zendt BNN voorafgaand aan het derde seizoen twee marathons van Homeland seizoen 2 uit. Op zaterdag 30 november vanaf 00:40 zijn de eerste zes afleveringen te zien en op zaterdag 7 december vanaf 00:20 de laatste zes afleveringen bij BNN op 3.
Vorige aflevering
Prisoners of War
Prisoners of War
08x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Homeland