Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

ABC cancelt comedyserie Home Economics; High Potential verplaatst naar herfst 2024

ABC brengt een aantal wijzigingen aan in zijn schema na de beëindiging van de schrijversstaking. De comedyserie Home Economics is na drie seizoenen gecanceld en het nieuwe drama High Potential is verplaatst naar najaar 2024.

ABC moet nog beslissen over de vernieuwing van The Rookie: Feds en de status van The Good Lawyer, een spin-off van The Good Doctor. In juni werden vier van de pilots afgewezen: Public Defenders met Anthony Anderson in de hoofdrol en Keeping It Together met Ellie Kemper, een remake van de Britse komedie Motherland, en de drama's The Hurt Unit met Melissa George en Ben McKenzie in de hoofdrollen en Judgement met Sarah Shahi uit Sex/Life in de hoofdrol.

Home Economics

Home Economics, met Topher Grace in de hoofdrol en afkomstig van Michael Colton en John Aboud, liep van 2021 tot 2023 op ABC. Het stond op het punt om vernieuwd te worden en er was enige hoop dat het kon terugkeren nadat het Disney-netwerk de castopties had verlengd tot na de deadline van 30 juni.

De serie, geïnspireerd door Coltons ervaringen uit het echte leven, wordt geproduceerd door Lionsgate en ABC Signature en documenteert de ongemakkelijke maar hartverwarmende relaties van drie broers en zussen in zeer verschillende situaties: een in de ultra-rijke, een in de middenklasse en een die de eindjes aan elkaar moet knopen.

Ook Caitlin McGee, Jimmy Tatro, Karla Souza, Sasheer Zamata, Shiloh Bearman, Jordyn Curet, Chloe Jo Rountree en JeCobi Swain spelen mee.

Colton en Aboud zijn de uitvoerende producenten naast Grace en Eric en Kim Tannenbaum van The Tannenbaum Company, waarvan Jason Wang co-uitvoerend producent is samen met Tucker Cawley en Julieanne Smolinski. Dean Holland regisseerde de pilot en meerdere afleveringen en is ook uitvoerend producent.

High Potential, afkomstig van Drew Goddard en gebaseerd op de populaire Franse detectiveserie HPI (Haut Potentiel Intellectuel), werd in mei in serie uitgebracht en zou in het seizoen 2023-24 van start gaan.

Door vertragingen als gevolg van de staking van schrijvers en acteurs was dat echter niet mogelijk.

High Potential van ABC Signature volgt Morgan (Kaitlin Olson), een alleenstaande moeder met drie kinderen en een uitzonderlijke geest, die helpt bij het oplossen van een onoplosbare misdaad wanneer ze bewijsmateriaal herschikt tijdens haar dienst als schoonmaakster bij de politie. Wanneer ze ontdekken dat ze een talent heeft om dingen op orde te brengen door haar hoge intellectuele potentieel, wordt ze aangenomen als consultant om samen te werken met een doorgewinterde detective Karadec (Daniel Sunjata), en samen vormen ze een ongewoon en niet te stoppen team.

In de serie spelen ook Javicia Leslie (Batwoman), Deniz Akdeniz (The Flight Attendant), Amirah J (Shameless (US)), Matthew Lamb (Only Murders in the Building) en Judy Reyes (Scrubs) mee.

Goddard en Sarah Esberg produceren voor Goddard Textiles. Rob Thomas is de showrunner en produceert samen met Dan Etheridge van Spondoolie Productions, Pierre Laugier en Anthony Lancret van Itinéraire Productions, een UGC bedrijf en Jean Nainchrik van Septembre Productions, een Mediawan bedrijf. Alethea Jones is regisseur en uitvoerend producent. Kaitlin Olson is de producent.
Video on youtube
Vorige aflevering
Emergency Preparedness Kit, $129.99
Emergency Preparedness Kit, $129.99
03x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Home Economics