Home Economics

6.9 / 10
30 min
Comedy
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Eddie Cibrian en Daniella Pineda gecast in Home Economics

Eddie Cibrian en Daniella Pineda hebben zich aangesloten bij de cast van seizoen drie van Home Economics in terugkerende gastrollen.

Home Economics, geïnspireerd op de echte ervaringen van medebedenker Michael Colton, documenteert de ongemakkelijke maar hartverwarmende relaties van drie broers en zussen in zeer verschillende situaties: één in de ultra-rijke, één in de middenklasse, en één de eindjes aan elkaar knopende. In de serie spelen Topher Grace, Caitlin McGee, Jimmy Tatro, Karla Souza, Sasheer Zamata, Shiloh Bearman, Jordyn Curet, Chloe Jo Rountree en JeCobi Swain de hoofdrollen.Eddie Cibrian (foto) zal het personage van Santiago vertolken, een extreem knappe aannemer die gaat samenwerken met Marina (Karla Souza). Cibrian speelde onlangs in Netflix-serie Country Comfort. Daarvoor was hij te zien in onder meer Take Two en Rosewood. Ook heeft hij vaste rollen gespeeld in CSI: Miami en Third Watch.

Daniella Pineda (foto onder) speelt de rol van Nikki, een vrouw die Connor (Jimmy Tatro) ontmoet en probeert te imponeren. Pineda speelde vaste rollen in Cowboy Bebop (2021), What/If, The Originals en gastrollen in onder andere Homeland en Tales of the Walking Dead.Makers Michael Colton en John Aboud zijn de uitvoerende producenten naast Grace, Eric en Kim Tannenbaum van The Tannenbaum Company, wiens Jason Wang co-uitvoerend produceert samen met Tucker Cawley en Julieanne Smolinski. Home Economics wordt geproduceerd door Lionsgate en ABC Signature.
Video on youtube
Vorige aflevering
Santa Suit Rental, $25 Per Day
Santa Suit Rental, $25 Per Day
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Home Economics