Hollywood (2020)

7.7 / 10
51 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer voor Hollywood van Ryan Murphy

Hollywood van Ryan Murphy (American Horror Story) is vanaf mei te bekijken op Netflix, er staat nu een trailer online.

Eerder dit jaar werd bekend gemaakt dat Hollywood (2020), de tweede Netflix-serie van Ryan Murphy (American Horror Story), 1 mei op Netflix verschijnt. De serie bevat zeven afleveringen en is volgens Murphy een liefdesbrief aan het vroegere Hollywood. Er is nu een trailer uit gebracht van Hollywood (2020).

De Amerikaanse dramaserie speelt zich af in het Los Angeles van de jaren veertig. De rol van ras, gender en seksualiteit zal ook centraal staan in het verhaal. Murphy maakte eerder ook al een serie over het oude Hollywood, genaamd Feud.Eerder werd ook al bekend gemaakt welke acteurs er in de serie te zien zijn. Zo kwam er naar buiten dat Rob Reiner (Tall Tales and Legends) Ace Amberg speelt, Mira Sorvino (Modern Family) speelt Jeanne Crandall en Michelle Krusiec (Hawaii Five-0) speelt Anna May Wong, de eerste Chinees-Amerikaanse filmster van Hollywood.

Daarnaast vervullen Darren Criss (American Crime Story), Jim Parsons (The Big Bang Theory), David Corenswet (The Politician (2019)), Dylan McDermott (American Horror Story), Patti LuPone (Pose), Joe Mantello (Law & Order) en Maude Apatow (Euphoria) ook een rol in de serie.
Vorige aflevering
A Hollywood Ending
A Hollywood Ending
01x07
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De driedelige boekenreeks Invisible Life van E. Lynn Harris uit 1991 wordt door HBO bewerkt tot serie.
Vandaag, 12:00
Voor het aankomende televisieseizoen van 2021-22 heeft FOX de serie Monarch besteld. De serie is een dramaserie over en met countrymuziek.
Vandaag, 11:00
Hoofdrolspeelster Stana Katic zegt dat er een einde komt aan Absentia, het derde seizoen zal de laatste zijn van de Amerikaanse misdaadserie bij Amazon.
Vandaag, 10:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Enslaved. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
In 2019 bestelde Apple TV+ de dramedyserie Mr. Corman, nu heeft Apple TV+ heeft de premièredatum van Mr. Corman bekend gemaakt.
Gisteren, 13:00
HBO Max heeft Love and Death van David E. Kelley (Big Little Lies) besteld. Elizabeth Olsen (Marvel's WandaVision) zal te zien zijn in een van de hoofdrollen.
Gisteren, 12:00