Hollywood (2020)

-
45 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Hollywood van Ryan Murphy in mei op Netflix

Hollywood, de tweede Netflix-serie van Ryan Murphy (American Horror Story), is een ode aan het oude Hollywood.

De miniserie bevat zeven afleveringen en is volgens Murphy een liefdesbrief aan het vroegere Hollywood. In de serie zal ook de rol van ras, gender en seksualiteit centraal staan, verder is er nog niet veel losgelaten over de inhoud van de serie. Vorig jaar verscheen de eerste Netflix-serie van Murphy, The Politician, vanaf 1 mei is zijn tweede Netflix-serie te zien is op de streamingdienst. Murphy maakte eerder ook al een serie over het oude Hollywood, genaamd Feud.

Embed from Getty Images
Rob Reiner speelt Ace Amberg in Hollywood

Eerder werd er al bekend gemaakt welke acteurs er in de serie te zien zijn. Zo kwam er naar buiten dat Rob Reiner (Tall Tales and Legends) Ace Amberg speelt, Mira Sorvino (Modern Family) speelt Jeanne Crandall en Michelle Krusiec (Hawaii Five-0) speelt Anna May Wong, de eerste Chinees/Amerikaanse filmster van Hollywood. Daarnaast vervullen Darren Criss (American Crime Story), Jim Parsons (The Big Bang Theory), David Corenswet (The Politician), Dylan McDermott (American Horror Story), Patti LuPone (Pose) en Joe Mantello (The Normal Heart) ook een rol in de serie. Maude Apatow (Euphoria) en Mira Sorvino (Migthy Aphrodite) zullen te zien zijn in een gastrol.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_H3nDri3
21 feb 2020 17:14 -
Mira Sorvino (Modern Family) speelt Jeanne Crandall.
Mira Sorvino (Migthy Aphrodite) zullen te zien zijn in een gastrol.

Ik denk dat je bij één van deze een andere actrice bedoelde.
Reageer
avatar_sirTruffleheart
22 feb 2020 10:53 -
The Politician was een leuk tussendoortje, maar niet van een bijzonder hoogstaand niveau. Ik hoop dat Hollywood van een iets hoger kaliber is en verhaallijnen ook werkelijk weet te benutten, in plaats van ze de volgende aflevering alweer af te ronden.
Reageer

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
De nieuwe Apple TV+ serie, met onder andere Chris Evans en Jaeden Martell, gaat eind april in première. De trailer staat online en er is meer castingnieuws.
Vandaag, 12:00
1
De première van het derde seizoen van Killing Eve vindt twee weken eerder plaatst dan gepland. Oorspronkelijk ging het nieuwe seizoen 26 april in première.
Vandaag, 11:00
2
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
3
AMC heeft de muzikale dramedyserie National Anthem van Scott Z. Burns besteld. Mark Johnson is uitvoerend producent van de serie.
Gisteren, 11:55
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03