Hollywood (2020)

7.8 / 10
51 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Hollywood van Ryan Murphy in mei op Netflix

Hollywood, de tweede Netflix-serie van Ryan Murphy (American Horror Story), is een ode aan het oude Hollywood.

De miniserie bevat zeven afleveringen en is volgens Murphy een liefdesbrief aan het vroegere Hollywood. In de serie zal ook de rol van ras, gender en seksualiteit centraal staan, verder is er nog niet veel losgelaten over de inhoud van de serie. Vorig jaar verscheen de eerste Netflix-serie van Murphy, The Politician, vanaf 1 mei is zijn tweede Netflix-serie te zien is op de streamingdienst. Murphy maakte eerder ook al een serie over het oude Hollywood, genaamd Feud.

Embed from Getty Images
Rob Reiner speelt Ace Amberg in Hollywood

Eerder werd er al bekend gemaakt welke acteurs er in de serie te zien zijn. Zo kwam er naar buiten dat Rob Reiner (Tall Tales and Legends) Ace Amberg speelt, Mira Sorvino (Modern Family) speelt Jeanne Crandall en Michelle Krusiec (Hawaii Five-0) speelt Anna May Wong, de eerste Chinees/Amerikaanse filmster van Hollywood. Daarnaast vervullen Darren Criss (American Crime Story), Jim Parsons (The Big Bang Theory), David Corenswet (The Politician), Dylan McDermott (American Horror Story), Patti LuPone (Pose) en Joe Mantello (The Normal Heart) ook een rol in de serie. Maude Apatow (Euphoria) en Mira Sorvino (Migthy Aphrodite) zullen te zien zijn in een gastrol.
Vorige aflevering
A Hollywood Ending
A Hollywood Ending
01x07
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_H3nDri3
21 feb 2020 17:14 -
Mira Sorvino (Modern Family) speelt Jeanne Crandall.
Mira Sorvino (Migthy Aphrodite) zullen te zien zijn in een gastrol.

Ik denk dat je bij één van deze een andere actrice bedoelde.
Reageer
avatar_sirTruffleheart
22 feb 2020 10:53 -
The Politician was een leuk tussendoortje, maar niet van een bijzonder hoogstaand niveau. Ik hoop dat Hollywood van een iets hoger kaliber is en verhaallijnen ook werkelijk weet te benutten, in plaats van ze de volgende aflevering alweer af te ronden.
Reageer

Laatste nieuws

Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
Vandaag, 15:00
Marvel heeft een trailer uitgebracht van de nieuwe superheldenserie Marvel's WandaVision, die eind dit jaar nog in première zal gaan bij Disney+.
Vandaag, 14:00
Volgens hoofdrolspeler Dominic Purcell komt er echt een zesde seizoen. Op Instagram ging hij in op het gerucht rond het zesde seizoen van de misdaadserie.
Vandaag, 13:00
1
The CW heeft bekend gemaakt dat het aankomende zesde seizoen van de Amerikaanse superheldenserie het laatste seizoen zal zijn.
Vandaag, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
FX heeft de premièredatum van de nieuwe serie Black Narcissus aangekondigd, daarnaast is er ook een trailer van de serie te bekijken.
Vandaag, 10:00
1