Hollywood (2020)

7.7 / 10
51 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Hollywood van Ryan Murphy in mei op Netflix

Hollywood, de tweede Netflix-serie van Ryan Murphy (American Horror Story), is een ode aan het oude Hollywood.

De miniserie bevat zeven afleveringen en is volgens Murphy een liefdesbrief aan het vroegere Hollywood. In de serie zal ook de rol van ras, gender en seksualiteit centraal staan, verder is er nog niet veel losgelaten over de inhoud van de serie. Vorig jaar verscheen de eerste Netflix-serie van Murphy, The Politician, vanaf 1 mei is zijn tweede Netflix-serie te zien is op de streamingdienst. Murphy maakte eerder ook al een serie over het oude Hollywood, genaamd Feud.

Embed from Getty Images
Rob Reiner speelt Ace Amberg in Hollywood

Eerder werd er al bekend gemaakt welke acteurs er in de serie te zien zijn. Zo kwam er naar buiten dat Rob Reiner (Tall Tales and Legends) Ace Amberg speelt, Mira Sorvino (Modern Family) speelt Jeanne Crandall en Michelle Krusiec (Hawaii Five-0) speelt Anna May Wong, de eerste Chinees/Amerikaanse filmster van Hollywood. Daarnaast vervullen Darren Criss (American Crime Story), Jim Parsons (The Big Bang Theory), David Corenswet (The Politician), Dylan McDermott (American Horror Story), Patti LuPone (Pose) en Joe Mantello (The Normal Heart) ook een rol in de serie. Maude Apatow (Euphoria) en Mira Sorvino (Migthy Aphrodite) zullen te zien zijn in een gastrol.
Vorige aflevering
A Hollywood Ending
A Hollywood Ending
01x07
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_H3nDri3
21 feb 2020 17:14 -
Mira Sorvino (Modern Family) speelt Jeanne Crandall.
Mira Sorvino (Migthy Aphrodite) zullen te zien zijn in een gastrol.

Ik denk dat je bij één van deze een andere actrice bedoelde.
Reageer
avatar_sirTruffleheart
22 feb 2020 10:53 -
The Politician was een leuk tussendoortje, maar niet van een bijzonder hoogstaand niveau. Ik hoop dat Hollywood van een iets hoger kaliber is en verhaallijnen ook werkelijk weet te benutten, in plaats van ze de volgende aflevering alweer af te ronden.
Reageer

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Wereldwijds best verkochte gamefranchise Fallout wordt door Jonathan Nolan en Lisa Joy (Westworld) voor Amazon Prime Video bewerkt tot een serie.
Gisteren, 16:00
De nieuwe Netflix-serie Away, met Hilary Swank gaar begin september in première op Netflix. De streamingdienst heeft de eerste beelden vrijgegeven.
Gisteren, 15:00
Free Will is in productie bij FOX. De serie is geschreven door Kirk A. Moore (13 Reasons Why).
Gisteren, 14:00
The CW heeft DC's Stargirl vernieuwd met een tweede seizoen. De serie verplaats van DC Universe naar The CW en wordt een original serie bij het netwerk.
Gisteren, 13:00
2
Netflix heeft de Britse historische avonturenserie The Last Kingdom vernieuwd met een vijfde seizoen, het vierde seizoen is in de Benelux nog niet te zien bij Netflix.
Gisteren, 12:00