Hollands Hoop

8,0 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen Hollands Hoop in 2019

Hoog Hammen, de boerderij in Overschild uit de televisieserie Hollands Hoop, wordt stelselmatig geplunderd.

De ene inbraak volgt op de andere, in de oude, verlaten hoeve. Week in week uit. Vandalen moeten ervoor deuren en ramen forceren, want de boel staat niet zomaar open. “Afgelopen weekend ben ik er weer geweest om de boerderij af te sluiten”, zegt eigenaar Jan Offenberg. “Ik ben dood- en doodziek van dat gedoe.”

De hoeve blijft alleen overeind voor de opnamen van de derde serie van Hollands Hoop. “Ik heb gehoord dat ze ergens in het voorjaar van volgend jaar willen draaien”, zegt Offenberg.

De boerderij waar Fokke Augustinus (Marcel Hensema) met zijn gezin is ingetrokken, om daarmee vervolgens danig in de drugshandel verzeild te raken, is een speciale plek geworden voor de cast en crew.

5106 Hollands Hoop

Regisseur Dana Nechustan: “Die boerderij is niet zomaar een decor, het is een personage geworden. Dus doet het ons pijn als mensen er zo in tekeer gaan.”

Er komt dus in ieder geval een derde seizoen van de serie Hollands Hoop. Dat hebben de omroepen BNNVARA en NTR bevestigd.

De opnames voor het derde seizoen zullen in 2019 plaatsvinden. Het scenario en de regie worden weer verzorgd door respectievelijk Franky Ribbins en Dana Nechushtan. Naast Hensema zijn ook onder meer Kim van Kooten, Peter Van Den Begin en Hadewych Minis te zien in de serie.
Vorige aflevering
Doodsadem
03x03
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Acteur Tony Hale, bekend van Veep, krijgt een hoofdrol in The Mysterious Benedict Society. Dat is een nieuwe dramaserie van Hulu, gebaseerd op de roman van Trenton Lee Stewart.
Vandaag, 16:00
No Offence is een Britse politieserie van de zender Channel 4. Het derde seizoen bestaat uit zes afleveringen.
Vandaag, 15:00
Als je niet genoeg kan krijgen van de langlopende procedurele serie Law & Order: Special Victims Unit zit je de komende drie jaar goed bij NBC.
Vandaag, 14:30
De cast van het tiende seizoen van America Horror Story is bekend. De cast bevat oude bekende, maar ook een nieuwkomer.
Vandaag, 14:00
1
De Chicago franchise legt NBC geen windeieren. Het Peacock netwerk heeft de series vernieuwd met meerdere seizoenen.
Vandaag, 13:36
Power Book II: Ghost werd vorig jaar al aangekondigd. Het derde deel, Power Book III: Raising Kanan, is nu ook aangekondigd.
Vandaag, 13:00