Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen voor Hollands Hoop

Afgelopen weekend werd er bekendgemaakt dat de Nederlandse dramaserie Hollands Hoop een derde seizoen krijgt van BNNVARA/NTR.

Op dit moment wordt het tweede seizoen uitgezonden op NPO2. De opnames voor het derde seizoen zullen in 2018 van start gaan, waarbij Franky Ribbins en Dana Nechushtan weer verantwoordelijk zijn voor respectievelijk het scenario en de regie.

Het duo zegt heel blij te zijn met de vernieuwing: “Geweldig dat we een derde seizoen mogen maken! We zijn nog lang niet uitverteld en alle personages die het dit seizoen overleven mogen uiteraard weer mee naar het Hoge Noorden.”

Hollands Hoop vertelt het verhaal van psychiater Fokke Augustinus (Marcel Hensema) die het boerenbedrijf van zijn vader erft en met zijn gezin verhuist naar het Groningse platteland. Daar blijkt het boerenbedrijf een front voor een criminele organisatie. Naast Hensema zijn ook onder meer Kim van Kooten, Peter Van Den Begin en Hadewych Minis te zien in Hollands Hoop.

Ben jij blij met de vernieuwing van Hollands Hoop?


Vorige aflevering
De slager van Hensema
De slager van Hensema
03x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_anonymous
20 nov 2017 13:02 -
Geweldige Nederlandse serie die waarschijnlijk het gros van Nederland nog niet ontdekt heeft,daar zou ik tegen zeggen! gewoon kijken en je word niet teleurgesteld.
Reageer
avatar_SeriePiraat
20 nov 2017 19:58
Helemaal mee eens.. totaal geen fan van NL series, maar vind hollands hoop buitengewoon goed. Goed verhaal en mooi verfilmt (redelijk budget denk ik)..
Reageer
avatar_anonymous
20 nov 2017 13:18 -
Ik ben geen fan van Nederlandse series, maar deze en Flikken Rotterdam zijn de enige twee die ik volg. Erg blij met een derde seizoen voor Hollands Hoop.
Reageer
avatar_seriefan90
29 nov 2017 20:55
flikken Rotterdam is NIKS vergeleken met flikken Maastricht lol.
Reageer
Hollands Hoop