Hit and Run

7.7 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
12
Bekijk stemmen

Hit and Run krijgt geen tweede seizoen

Netflix heeft ervoor gekozen om de geopolitieke spionagethriller Hit and Run niet te verlengen met een tweede seizoen.

Het nieuws komt anderhalve maand na de release van het eerste seizoen, dat eindigde met een grote cliffhanger.

Hit and Run, mede gecreëerd, uitvoerend geproduceerd door hoofdrolspeler Lior Raz (Fauda), werd goed ontvangen door critici en kijkers, met meer dan 70 procent beoordelingen van zowel officiële recensies als feedback van het publiek. Maar de serie, waarvan het eerste seizoen is gefilmd in New York en Israël is duur.

Vanwege de Covid-gerelateerde sluiting van de industrie duurde het drie jaar om seizoen één van negen afleveringen te produceren. Het ging in première op 6 augustus en brak de week erna door in Nielsen's Streaming top tien op nummer acht.

Hit and Run is gemaakt en geschreven door Raz en Avi Issacharoff, de co-creators en executive producers van de Netflix-serie Fauda en Dawn Prestwich en Nicole Yorkin, de makers van de Amazon-komedie Z: The Beginning of Everything. Naast Raz spelen ook Sanaa Lathan, Kaelen Ohm, Moran Rosenblatt en Gregg Henry een rol in Hit and Run.

Hit and Run volgt Segev (Raz), een gelukkig getrouwde man wiens leven op zijn kop staat als zijn vrouw is gedood in een mysterieuze hit-and- run ongeval in Tel Aviv. Bedroefd en verward gaat hij op zoek naar de moordenaars van zijn vrouw, die naar de VS zijn gevlucht. Met de hulp van een ex-geliefde, Naomi Hicks (Lathan), ontdekt hij verontrustende waarheden over zijn geliefde vrouw en de geheimen die ze voor hem verborgen hield.

In het licht van de ontvoering die seizoen één afsloot, waardoor Segev een nieuwe weg inslaat, hadden showrunners Prestwich en Yorkin in interviews gezegd dat de hoop was dat de serie minstens twee of drie seizoenen zou duren. Nu zal de kijker nooit weten hoe het zal aflopen met Segev.
Vorige aflevering
Search & Destroy
Search & Destroy
01x09
Leuk?
0
12
Bekijk stemmen

Reacties (7)

avatar_KatiaKad
21 sep 2021 11:01 -
Jammer
Reageer
avatar_Inter
21 sep 2021 11:03 -
Zwaar zonde.
Reageer
avatar_Faceman
21 sep 2021 11:11 -
Was gelukkig nog niet begonnen met kijken. Het is bij Netflix tegenwoordig beter te wachten tot een serie een volgend seizoen krijgt met al die cancels.
Reageer
avatar_Francois_1
21 sep 2021 11:43 -
Echt jammer zeker met zo'n open einde
Reageer
avatar_MAM1971
21 sep 2021 12:42 -
Wat jammer zeg!
Reageer
avatar_Karel
22 sep 2021 12:53 -
Heel jammer vond het erg goed. Inderdaad netflix trekt wel heel snel de stekker eruit
Reageer
avatar_matseat
18 okt 2021 08:24 -
waardeloos een top serie
Reageer

Laatste nieuws

Hit and Run