Historia de un Clan

6.7 / 10
43 min
Actie, Misdaad, Mysterie, Horror, Documentaire, Miniserie, Spanning
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van Historia de un Clan

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Historia de un Clan. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Historia de un Clan
De Argentijnse familie Puccio is een ogenschijnlijk normaal gezin. De vader in het gezin, Arquímedes, is een autoritair en gedisciplineerd man. Hij is streng voor zijn kinderen en doet zijn best om met zijn katholieke gezin tot de upper-class te blijven behoren. Maar zijn familiebedrijf biedt niet voldoende inkomsten om de levensstijl die de familie pretendeert te hebben te kunnen bekostigen. De koelbloedige Arquímedes heeft echter een plan voor een nieuwe “business”. Hij haalt zijn zoons over hem te helpen. Samen starten zij een reeks ontvoeringen van welgestelde mensen om zo flinke sommen losgeld te kunnen eisen. Het doordringende geschreeuw van hun slachtoffers in de badkamer is voor iedereen in huis hoorbaar en maakt alle gezinsleden medeplichtig.
Tegen het einde van de militaire dictatuur en het begin van de democratie in Argentinië in de jaren ‘80, vonden vele ontvoeringen plaats als gevolg van de werkloosheid door de dictatuur. De reeks ontvoeringen van de familie Puccio waren de bloederigste in de geschiedenis van Argentinië.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Cinemien
Acteurs: Alejandro Awada, Pablo Cedrón, Cecilia Roth, Nazareno Casero, Chino Darín en Gustavo Garzón
Taal: Spaans
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 29,99
Koop deze serie Stream de serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen Historia de un Clan:
Video on youtube

Prijsvraag

Maak kans op het eerste seizoen van Historia de un Clan. Historia de un Clan is gebaseerd op een waargebeurd verhaal van familie Puccio, een Argentijnse familie die deelnam in de georganiseerd misdaad. Om welke illegale activiteiten staat de familie beken
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Episode 11
Episode 11
01x11
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Historia de un Clan