Historia de un Clan

6.7 / 10
43 min
Actie, Misdaad, Mysterie, Horror, Documentaire, Miniserie, Spanning
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.7 / 10
1seizoenen/11afleveringen/2015 - 2015 
NetwerkTelefe
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min20152015 (Beëindigd)
Netwerk:Telefe
Historia de un Clan is een Spaanse misdaadserie van de zender Telefe. De serie ging in première op 9 september 2015.

De Argentijnse familie Puccio is een ogenschijnlijk normaal gezin. De vader in het gezin, Arquímedes, is een autoritair en gedisciplineerd man. Hij is streng voor zijn kinderen en doet zijn best om met zijn katholieke gezin tot de upper-class te blijven behoren. Maar zijn familiebedrijf biedt niet voldoende inkomsten om de levensstijl die de familie pretendeert te hebben te kunnen bekostigen. De koelbloedige Arquímedes heeft echter een plan voor een nieuwe “business”. Hij haalt zijn zoons over hem te helpen. Samen starten zij een reeks ontvoeringen van welgestelde mensen om zo flinke sommen losgeld te kunnen eisen. Het doordringende geschreeuw van hun slachtoffers in de badkamer is voor iedereen in huis hoorbaar en maakt alle gezinsleden medeplichtig.
Tegen het einde van de militaire dictatuur en het begin van de democratie in Argentinië in de jaren ‘80, vonden vele ontvoeringen plaats als gevolg van de werkloosheid door de dictatuur. De reeks ontvoeringen van de familie Puccio waren de bloederigste in de geschiedenis van Argentinië.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 11
Seizoen 1

Vergelijkbare series

Historia de un Clan