Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Maak kans op de complete serie van His Dark Materials op blu-ray

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de complete serie van His Dark Materials. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

His Dark Materials
Van Philip Pullmans epische His Dark Materials-fantasytrilogie komt deze meeslepende HBO-serie.
Seizoen 1; De jonge wees Lyra gaat op een ongelooflijk avontuur in een wereld waar menselijke zielen buiten hun lichaam bestaan - in de vorm van een pratend dier. Lyra zoekt haar vermiste vriend en ontdekt tegelijkertijd snode plannen met kinderen die ontvoerd zijn. Ze onderneemt een gevaarlijke reis waardoor haar leven voorgoed zal veranderen.
Seizoen 2 pakt de draad op na de tumultueuze climax uit de laatste aflevering van seizoen een. Een radeloze Lyra besluit Lord Asriel te volgen naar de geheimzinnige stad Cittàgazze. In de mysterieuze verlaten stad, ontmoet ze Will. De twee tieners zullen al snel ontdekken dat hun lot met elkaar verbonden is, en dat ze Wil's vader moeten vinden. Maar het pad zal vol valkuilen zijn als er oorlog dreigt uit te breken.
Seizoen 3; Lyra, het kind van de profetie, en Will drager van de Subtle Dagger, beginnen aan een odyssee naar een plaats waarvan niemand ooit is teruggekeerd. Als de oorlog van haar vader, Asriel, tegen de Autoriteit ten einde loopt, leren de twee vrienden op de harde manier dat het redden van de wereld een zwarte prijs vereist.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Warner Bros.
Taal: Engels
Acteurs: James McAvoy, Andrew Scott, Kit Connor, Lin-Manuel Miranda, Will Keen, Ariyon Bakare, Amir Wilson, Lewin Lloyd.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 68,00
Koop deze serie

Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht
Video on youtube

Prijsvraag

De serie His Dark Materials zou eigenlijk een driedelige filmreeks worden. Wie speelde de rol van Lyra in het eerste deel van de filmreeks?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
The Botanic Garden
The Botanic Garden
03x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_Futsudo
22 apr 2023 00:05 - 21 apr 2023 22:30
Een leuke prijs om te winnen. Ik heb genoten van deze mooie serie met prachtige beelden en een afgerond einde.
Reageer
avatar_Nostromo
22 apr 2023 07:37 -
Ik heb geen hbo of netflix , maar ik heb wel van gehoord en de trailer gezien en het lijkt mij een super gaaf serie om te kijken .
Reageer
avatar_JanWillemK
22 apr 2023 10:12 - 22 apr 2023 15:30
Hahaha, ik heb nooit geweten dat er eerst een film van gemaakt was! Nu ik het opgezocht heb en de trailer van de film heb bekeken kan ik inderdaad de vergelijkingen zien.

Dit had ik waarschijnlijk nooit geweten zonder dit bericht!
Reageer
avatar_BlackBiker
22 apr 2023 10:31 -
Ik heb deze film (uit 2007) al enige tijd en hem een paar keer gezien. Het eerste seizoen van HDM is in feite een letterlijke hervertelling van de film maar dan wat uitgebreider en een ander einde. Ik vond het toen al jammer dat de vervolgfilms van de bedoelde trilogie nooit zijn gemaakt. Helaas bleek de film het niet goed genoeg te doen aan de box office om de vervolgfilms te maken.

Maar dat gat is door deze serie meer dan gevuld. Prachtig dat het verhaal (uit)eindelijk dan toch een mooie verfilming heeft gekregen.

Aan de prijsvraag doe ik niet mee want ik heb de eerste twee seizoenen al op blu-ray. Ik gun de prijs graag aan een medebezoeker van deze site :-)
Reageer
His Dark Materials