His Dark Materials

8.1 / 10
55 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Eerste beelden His Dark Materials seizoen twee

HBO heeft beelden uitgebracht van het tweede seizoen van de Britse fantasyserie His Dark Materials, voor The [email protected] conferentie begon.

HBO heeft een trailer voor het tweede seizoen van His Dark Materials uitgebracht. Daarin zijn de eerste beelden van de mysterieuze stad Cittàgaze te zien. De serie is een aanpassing van de gelijknamige trilogie van Philip Pullman.

His Dark Materials ging 3 november 2019 in première bij BBC One en bleek een groot kijkcijfersucces. Het eerste seizoen van de Britse fantasyserie is te bekijken bij Ziggo Movies & Series. Het tweede seizoen wordt deze herfst verwacht.His Dark Materials draait om Lyra Belacqua, die in een wereld leeft waar de zielen van mensen buiten hun eigen lichaam leven en een mysterieus stofje genaamd Dust het geheim van de onbeperkte macht verbergt. Wanneer haar vriend Roger en een aantal andere kinderen vermist raken, gaat Lyra naar hen opzoek.
Vorige aflevering
Æsahættr
Æsahættr
02x07
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het vierde seizoen van de Spaanse misdaadserie Elite gaat in juni in première bij Netflix. Er is ook een korte teaser uitgebracht.
Gisteren, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
Netflix heeft de populaire serie Bridgerton vernieuwd met een derde en vierde seizoen, nog voordat het tweede seizoen te zien is bij de streamingdienst.
Gisteren, 10:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie War of the Worlds (2019) zal begin juni in première gaan.
dinsdag, 16:00
5
HBO Max werkt aan twee komedieseries en een misdaadserie. Colin Firth (Pride and Prejudice (1995)) en Kristin Davis (Bad Teacher) vervullen allebei een hoofdrol.
dinsdag, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Aruanas. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
dinsdag, 14:00