His Dark Materials

8.1 / 10
55 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Eerste beelden His Dark Materials seizoen twee

HBO heeft beelden uitgebracht van het tweede seizoen van de Britse fantasyserie His Dark Materials, voor The [email protected] conferentie begon.

HBO heeft een trailer voor het tweede seizoen van His Dark Materials uitgebracht. Daarin zijn de eerste beelden van de mysterieuze stad Cittàgaze te zien. De serie is een aanpassing van de gelijknamige trilogie van Philip Pullman.

His Dark Materials ging 3 november 2019 in première bij BBC One en bleek een groot kijkcijfersucces. Het eerste seizoen van de Britse fantasyserie is te bekijken bij Ziggo Movies & Series. Het tweede seizoen wordt deze herfst verwacht.His Dark Materials draait om Lyra Belacqua, die in een wereld leeft waar de zielen van mensen buiten hun eigen lichaam leven en een mysterieus stofje genaamd Dust het geheim van de onbeperkte macht verbergt. Wanneer haar vriend Roger en een aantal andere kinderen vermist raken, gaat Lyra naar hen opzoek.
Vorige aflevering
Betrayal
Betrayal
01x08
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Lindsey Morgan ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
Het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo verschijnt in oktober op Videoland, de eerste drie seizoenen zijn te bekijken bij Netflix.
Vandaag, 13:00
3
Ja, wat kan ik voor zinnigs zegen over september, behalve dat de podcast begonnen is met het derde seizoen, dat ABC een schema bekend heeft gemaakt, en dat MijnSerie alweer bezig is met de Serie van het Jaar verkiezing.
Vandaag, 12:00
2
Gevoel voor tumor zal binnenkort te zien zijn bij Videoland. De serie won in 2018 de prijs voor 'Best European TV Fiction Series of the Year' op het festival Prix Europa.
Vandaag, 11:00
Vanaf midden oktober zijn alle vijf de seizoenen van de Amerikaanse dramaserie Brothers & Sisters te bekijken op Videoland.
Vandaag, 10:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Vandaag, 09:00
1