His Dark Materials

-
60 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

HBO toont nieuwe teaser van His Dark Materials

HBO heeft een nieuwe teaser uitgebracht voor het eerste seizoen van His Dark Materials. Het is een coproductie van de BBC en HBO.

De serie zal in de loop van 2019 verschijnen, maar beide omroepen hebben nog geen exacte datum gemeld. His Dark Materials is een van de duurste Britse dramaseries die ooit gemaakt zijn. Regisseur is Tom Hooper en de serie is gebaseerd op Philip Pullman's veelgeprezen boeken-trilogie Northern Lights, The Subtle Knife en The Amber Spyglass.

Het eerste seizoen van His Dark Materials volgt Lyra (Dafne Keen), een schijnbaar gewone maar dappere jonge vrouw uit een andere wereld. Lyra's zoektocht naar een ontvoerde vriend toont een sinister complot met ontvoerde kinderen. Lyra ontmoet vervolgens een vastberaden en moedige jongen, genaamd Will. Samen ontdekken ze buitengewone wezens en gevaarlijke geheimen. Ze hebben het lot van zowel de levenden als de doden in hun handen.

Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_svandenberg86
18 mei 2019 14:38 -
Hier kijk ik naar uit!
Reageer
avatar_E71
18 mei 2019 15:03 - 18 mei 2019 15:08
Nou, dat ziet er interessant uit! Die voeg ik (onder voorbehoud) toe. De boeken stonden ook al (hoog) op mijn leeslijst. Bedankt voor het onder de aandacht brengen.
Reageer
avatar_Karel
18 mei 2019 19:11 -
Ziet er inderdaad goed uit. Ben benieuwd
Reageer

Laatste nieuws

Op zondag 22 september is het precies 25 jaar geleden dat de allereerste aflevering van de sitcom Friends werd uitgezonden door NBC.
Vandaag, 13:00
The Big Bang Theory-acteurs Jim Parsons en Mayim Bialik werken weer samen. Ze zijn beiden betrokken bij de productie van de nieuwe serie Carla, een bewerking van BBC-serie Miranda.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Anne with an E is een Canadese familieserie van de zender CBC die ook te zien is op Netflix. De serie ging in première in maart 2017.
Vandaag, 10:00
The 100 is een Amerikaanse sciencefictionserie van The CW. De serie ging van start in 2014 en inmiddels zijn er zes seizoenen verschenen, die hier te bekijken zijn bij Netflix.
Vandaag, 09:00