Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

HBO toont nieuwe teaser van His Dark Materials

HBO heeft een nieuwe teaser uitgebracht voor het eerste seizoen van His Dark Materials. Het is een coproductie van de BBC en HBO.

De serie zal in de loop van 2019 verschijnen, maar beide omroepen hebben nog geen exacte datum gemeld. His Dark Materials is een van de duurste Britse dramaseries die ooit gemaakt zijn. Regisseur is Tom Hooper en de serie is gebaseerd op Philip Pullman's veelgeprezen boeken-trilogie Northern Lights, The Subtle Knife en The Amber Spyglass.

Het eerste seizoen van His Dark Materials volgt Lyra (Dafne Keen), een schijnbaar gewone maar dappere jonge vrouw uit een andere wereld. Lyra's zoektocht naar een ontvoerde vriend toont een sinister complot met ontvoerde kinderen. Lyra ontmoet vervolgens een vastberaden en moedige jongen, genaamd Will. Samen ontdekken ze buitengewone wezens en gevaarlijke geheimen. Ze hebben het lot van zowel de levenden als de doden in hun handen.

Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_svandenberg86
18 mei 2019 14:38 -
Hier kijk ik naar uit!
Reageer
avatar_E71
18 mei 2019 15:03 - 18 mei 2019 15:08
Nou, dat ziet er interessant uit! Die voeg ik (onder voorbehoud) toe. De boeken stonden ook al (hoog) op mijn leeslijst. Bedankt voor het onder de aandacht brengen.
Reageer
avatar_Karel
18 mei 2019 19:11 -
Ziet er inderdaad goed uit. Ben benieuwd
Reageer