Leuk?
18
0
Bekijk stemmen

His Dark Materials vernieuwd met een laatste seizoen

HBO en BBC hebben His Dark Materials vernieuwd met een derde seizoen. Dat zal ook het laatste seizoen van de Britse fantasieserie zijn.

De aankondiging is zowel goed als slecht nieuws voor de fans van His Dark Materials. Het derde seizoen, dat is aangekondigd, zal namelijk ook het allerlaatste seizoen worden. Het derde seizoen zal uit acht afleveringen bestaan. Volgend jaar zal de productie van het laatste seizoen van start gaan. His Dark Materials is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks, het derde seizoen zal voornamelijk het verhaal uit het boek The Amber Spyglass vertellen.

His Dark Materials ging in 2019 in première en bleek een groot succes voor de netwerken. De eerste aflevering trok maar liefst 7,2 miljoen kijkers bij BBC One, wat destijds het hoogste aantal voor een dramaserie sinds vijf jaar was. Het tweede seizoen ging afgelopen november in première en is te bekijken zij Ziggo Movies & Series. Het is nog niet bekend wanneer het derde, tevens laatste, seizoen zal verschijnen.


His Dark Materials
Vorige aflevering
The Botanic Garden
The Botanic Garden
03x08
Leuk?
18
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_xlucasverbunt
23 dec 2020 17:43 -
Wat mij betreft alleen maar goed nieuws hoor, geen slecht! :) Drie boeken, drie seizoenen. Een volledige verfilming van het bronmateriaal zonder onnodige toevoegingen! Nu al zin in
Reageer
avatar_tweemaalh
23 dec 2020 17:48 -
Helemaal blij mee. Ergens hoop ik dat de deur hierna nog open zal staan voor The Book of Dust, een tweede trilogie die zich in dezelfde wereld afspreelt
Reageer
His Dark Materials