His Dark Materials

8.1 / 10
55 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen His Dark Materials gaat in november in première

HBO heeft de premièredatum van het tweede seizoen van His Dark Materials bekend gemaakt. Het nieuwe seizoen zal midden november van start gaan.

Afgelopen zomer kwamen de eerste beelden van het tweede seizoen al naar buiten, tijdens The [email protected] bracht HBO een teaser van het nieuwe seizoen van His Dark Materials uit. Het netwerk heeft nu bekend gemaakt dat de Britse fantasieserie 16 november terugkeert met het tweede seizoen. Het seizoen zal dan ook bij HBO Max verschijnen. Hier is het eerste seizoen te bekijken bij Ziggo Movies & Series.

His Dark Materials ging vorig jaar november in première en is gebaseerd op de gelijknamige trilogie van Philip Pullman. His Dark Materials draait om Lyra Belacqua, die in een wereld leeft waar de zielen van mensen buiten hun eigen lichaam leven en een mysterieus stofje genaamd Dust het geheim van de onbeperkte macht verbergt. Wanneer haar vriend Roger en een aantal andere kinderen vermist raken, gaat Lyra naar hen opzoek.

Vorige aflevering
Betrayal
Betrayal
01x08
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Eind 2021 zal de serie die gebaseerd is op het boek van David Kirby in productie gaan bij de Fremantle bedrijven The Apartment en Castlefield.
Vandaag, 09:00
Amazon Prime Video heeft goed nieuws voor alle fans van The Americans en alle mensen die de serie nog op hun wensenlijst hebben staan.
Gisteren, 16:00
2
Het allerlaatste derde seizoen van de familie dramedy Find Me in Paris zal in november bij Videoland verschijnen.
Gisteren, 15:00
HBO heeft The Son besteld, een seriebewerking van het boek gelijknamige boek van Jo Nesbo. Jake Gyllenhaal zal een van de hoofdrollen vervullen.
Gisteren, 14:00
1
HBO heeft een extraatje in petto voor de fans van de Emmy Award winnaar Euphoria.
Gisteren, 13:00
4
FOX heeft vier terugkerende dramaseries op de rol staan voor de eerste maand van 2021.
Gisteren, 12:00
2