His Dark Materials

8.1 / 10
55 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Lijsten, MijnSerie kan er geen genoeg van krijgen. We hebben dit keer een lijst gemaakt met series/programma’s van zenders, kabelaars en streamingdiensten die gecanceld of vernieuwd zijn vanaf augustus 2020 tot en met januari 2021.
di 26 januari
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vr 1 januari
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Ruth Wilson ook op haar cv heeft staan.
do 7 januari
3
HBO en BBC hebben His Dark Materials vernieuwd met een derde seizoen. Dat zal ook het laatste seizoen van de Britse fantasieserie zijn.
wo 23 december
2
Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2020 en behandelt de categorie beste serie. Van maandag 4 januari tot maandag 1 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit en vele andere genres.
zo 3 januari
8
Ook in de week van 9 tot en met 15 november hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 46.
16 nov 2020
Het tweede seizoen van de Britse fantasieserie His Dark Materials zal binnenkort wekelijks te volgen zijn bij Ziggo Movies & Series.
1 nov 2020
HBO heeft de premièredatum van het tweede seizoen van His Dark Materials bekend gemaakt. Het nieuwe seizoen zal midden november van start gaan.
16 okt 2020
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van His Dark Materials. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
2 sep 2020
HBO heeft beelden uitgebracht van het tweede seizoen van de Britse fantasyserie His Dark Materials, voor The Comi[email protected] conferentie begon.
24 jul 2020
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst van Lucas Verbunt
21 mei 2020
4
Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2019 en behandelt de categorie beste nieuwe serie. Van maandag 6 januari t/m maandag 3 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre, en vele andere.
4 jan 2020
5