Hindsight

7,0 / 10
44 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
8.5
Liesbeth de Raaf geeft "Hindsight - Eerste aflevering" een 8.5.
Geschreven door Liesbeth de Raaf op 18 februari 2015.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Hindsight - Eerste aflevering

Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe comedyserie kwam ik uit bij Hindsight. Het verhaal over terug in de tijd reizen en je leven corrigeren trekt mij wel aan. Ik vind het interessant te zien wat er zou veranderen als je net dat ene verandert. Het is iets wat ons mensheid veel bezig houdt, onze toekomst en verleden. Wat voor consequenties heeft het veranderen van je verleden? Persoonlijk zou ik het voor geen goud willen, veel te bang dat alles verandert in negatieve vorm. Daarom is het des te leuker om het op tv te zien. Hindsight lijkt me een leuke comedy voor als je een keer niet teveel wilt nadenken over een serie en dat terwijl je er stiekem toch veel over kan nadenken.

Wat zou je veranderen als alles overnieuw mag? Welk punt in je leven zou je overdoen? Met deze vragen begint de serie. Zo weet je al waar je in terecht komt. Ik kon echt meeleven met het gevoel om terug in de tijd te reizen. De hoofdrolspeelster Becca (Laura Ramsey, She's the man) krijgt deze kans. Ze gaat van 2014 terug naar 1995. Het mooie van deze serie, is dat de hoofdrolspeelster helemaal niet zeker weet wat ze wil gaan veranderen. Daarover twijfelt ze net zo hard als ze de eerste keer vast ook heeft gedaan. Echter liet ze zich toen meer beïnvloeden door haar verliefdheid die nu minder aanwezig lijkt. Het lijkt alsof ze zich nu meer laat leiden door haar verstand, maar ik vraag me af of dat nou zo verstandig is?

Ze herenigt zich weer met haar lang verloren beste vriendin Lolly (Sarah Goldberg, Elementary). Becca en Lolly waren in de toekomst het contact met elkaar verloren door een ruzie. De reden hiervoor wilt Becca nog niet vertellen. Ze hoopt dit nu wel te kunnen tegenhouden ook al weet ze nog niet hoe. We weten alleen dat het gaat om iets wat Becca heeft gedaan. Becca maakt zich ook druk om de gevolgen van het veranderen van de geschiedenis. Becca heeft nog twee gewone vriendinnen. Dit zijn de ietwat kneuzige Lois (Lauren Boyd, Othello) en de beter wetende Phoebe (Liz Holtan, Ex-Girlfriends). Becca's broer Jamie (John Patrick Amedori, The Butterfly effect) is in het verleden verliefd geworden op Lolly. Door haar kennis van de toekomst is Becca hier niet blij mee en probeert dit dan ook tegen te houden.

Als Becca teruggaat naar het verleden, komt ze op de dag van haar eerste bruiloft terecht. Op de bruidegom Sean (Craig Horner, Legend of the Seeker) was ze waanzinnig verliefd. Haar tweede bruidegom is Andy (Nick Clifford, 2 Broke Girls), een nette degelijke jongen die de verstandige keuze lijkt in de toekomst. Persoonlijk vind ik hem veel leuker dan Sean, dit terwijl Becca hem een grote nerd vond vroeger. Ze kent hem namelijk al van jongs af aan.
Lolly en Becca hebben hem in het verleden gekoppeld aan Becca's irritante collega Melanie (Jessy Hodges, Greek). Zij is duidelijk jaloers op Becca vanwege Andy. Dit is ook niet helemaal onterecht.

De vader van Becca is Lincoln Brady (Brian Kerwin, 27 Dresses). Dit is een man die getrouwd is met Becca's overheersende moeder Goergie Brady (Donna Murphy, The Bourne Legacy).
Voor de volgende afleveringen verwacht ik dat Becca meer te maken krijgen met de consequenties. Tenzij ze er juist achter komt dat alles toch wel loopt zoals het bestemd is. Wat verandert er precies door haar daden of blijkt er straks helemaal niks veranderd te zijn? Ik ben benieuwd naar de boodschap hierachter. Ik vraag me ook af of we haar sowieso nog terug zien gaan naar haar eigen tijd. Mogelijk gebeurt dit pas aan het einde van de serie.
Volg Hindsight
Vorige aflevering
Auld Lang Syne
Auld Lang Syne
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Nieuwste recensies

Déjà-Vu - Miniserie

9.5

Good Omens - Seizoen 1

9.5

ZeroZeroZero - Miniserie

8.5

Firefly Lane - Seizoen 1

6.5

Star Wars Rebels - Complete serie

7.5

Life (2020) - Miniserie (DVD)

8