High School Musical: The Musical: The Series

7.2 / 10
30 min
Musical
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.2 / 10
2seizoenen/10afleveringen/2019 - heden
NetwerkDisney+
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:30 min2019 - heden
Genres:Musical
Netwerk:Disney+
High School Musical: The Musical: The Series is een Amerikaanse musicalserie van de zender Disney+. De serie ging in première op 8 november 2019.

De serie volgt een groep studenten op East High die een uitvoering van High School Musical opvoeren voor hun wintertheaterproductie, om zich te realiseren dat er net zoveel drama buiten het podium gebeurt als op het podium.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 0

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie High School Musical: The Musical: The Series.

Nieuws (5)

Eerder werd er al bekend gemaakt dat FOX een pilot heeft besteld van The Big Leap van Liz Heldens. Het is nu bekend wie de hoofdrollen gaan spelen in de serie.
27 feb 2020
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
11 nov 2019
Keizersvrouwen, Dit zijn wij, Servant, Harley Quinn, His Dark Materials, See, The Morning Show: deze en nog veel meer series die in première gaan in november vind je hieronder.
31 okt 2019
1