High Maintenance (2016)

6.9 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

High Maintenance (2016) vernieuwd met een tweede seizoen

HBO heeft de marihuanakomedie High Maintenance (2016) vernieuwd met een tweede seizoen die in 2017 in première zal gaan. De komedie met Ben Sinclair is op 16 september 2016 in première gegaan. Deze aflevering stond in de top vijf van HBO’s series in de eerste week dat het beschikbaar werd op de HBO digitale platforms. Gemiddeld keken er 2 miljoen mensen naar High Maintenance (2016). Er keken gemiddeld zes procent kijkers meer naar de tweede aflevering op 23 september.

Casey Bloys, president HBO programmering, deed de aankondiging zelf en vertelde: “De response op de nieuwe afleveringen overtrof onze verwachting. Ben en Katja {bedenkers Katja Blichfeld en Ben Sinclair, Red} zijn briljante, onconventionele vertellers en we zij heel benieuwd wat ze gaan bedenken voor het tweede seizoen.”

High Maintenance (2016) gaat over de dagelijkse routines van een diverse groep van New Yorkers en hoe ze dingen oplichten. "The Guy" (Ben Sinclair) is een naamloos marihuanabezorger waarvan het klantenbestand bestaat uit een excentrische groep karakters met neurosen net zo divers als de stad. High Maintenance (2016) was oorspronkelijk een webserie met negentien webisodes die door Vineo werden uitgezonden.

Vind je het terecht dat High Maintenance (2016) al zo snel vernieuwd is met een tweede seizoen ?


Ben Sinclair en Katja Blichfeld
Vorige aflevering
Soup
Soup
04x09
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_CC11
29 sep 2016 11:59 -
Ik vond de eerste aflevering al zo ergerlijk dat ik halfweg gestopt ben, dus ik vind het zeker niet terecht.
Reageer

Laatste nieuws

De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
Gisteren, 16:00
1
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
Gisteren, 15:00
1
In juni mochten we weer naar pretparken, restaurants, bioscopen en escape rooms. Maar helemaal 'vrij' zijn we nog steeds niet. De 1,5 meter samenleving is en blijft een feit. En dat raakt ons allemaal.
Gisteren, 14:00
4
Netflix heeft de Belgische sciencefictionserie Into the Night vernieuwd met een tweede seizoen.
Gisteren, 13:00
2
Netflix heeft Ozark vernieuwd met een vierde seizoen, wat ook het laatste seizoen van de Amerikaanse misdaadserie wordt.
Gisteren, 12:00
2
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56