Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van Hierro

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Hierro. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail. Met de code kun je de serie online bekijken via mylum.tv.

Hierro
De achtdelige misdaadserie Hierro speelt zich af op het kleinste Canarische Eiland. Een rechter jaagt op een moordenaar, terwijl een louche zakenman zijn onschuld moet bewijzen. De ervaren rechter Candela Montes wordt overgeplaatst naar El Hierro, het kleinste en meest afgelegen van de Canarische Eilanden. Ze belandt er in een hechte, gesloten gemeenschap die zich voorbereidt op de Bajada, een religieuze processie die om de vier jaar plaatsheeft. Kort na haar aankomst wordt onder water het lichaam van de jonge eilandbewoner Fran ontdekt.

Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière Crime Series
Taal: Spaans
Acteurs: Candela Peña, Darío Grandinetti, Mónica López, Isaac Dos Santos en vele anderen.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van Hierro:

Video on youtube


Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Hierro speelt zich af op het Canarische eiland Hierro of ook wel Ferro genoemd. Maar dit eiland heeft nog een naam, welke is dat?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
02x06
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Hierro