Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Nederlandse serie Het gouden uur krijgt een tweede seizoen

Goed nieuws voor iedereen die in het najaar genoot van de bloedstollende Nederlandse serie Het gouden uur: er komt een tweede seizoen.

Het gouden uur verscheen in oktober 2022 op de buis en direct waren kijkers laaiend enthousiast. De serie werd bedolven onder de positieve reacties. Zo werd Het gouden uur 'on-Nederlands goed' genoemd en waren veel mensen erg te spreken over het spel van acteur Nasrdin Dchar (Mocro Maffia) en de nagelbijtende spanning. Dat er meer afleveringen komen komt dus niet als een verrassing.

Het gouden uur

Een hoop kijkers hoopten dan ook op een tweede seizoen, zeker door het open einde van het eerste seizoen, en nu weten we eindelijk dat dat er gaat komen. Het tweede seizoen is zelfs al in ontwikkeling. Dit heeft producent NL Film op hun website bekendgemaakt. Hoe lang het nog gaat duren voordat we naar seizoen twee kunnen kijken, is helaas nog niet duidelijk.

In het eerste seizoen volgden we Mardik, een gedreven rechercheur van Afghaanse afkomst die na een terroristische aanslag zijn jeugdvriend verdacht en op onderzoek uitging. De AIVD deed echter een verontrustende ontdekking over zijn verleden en richtte zijn pijlen juist weer op hém.

Tijdens de laatste aflevering bleek dat Faysal misschien hulp heeft gehad van binnen de politie. "Als jij gelijk hebt, dan is dit allemaal veel groter dan we nu denken", zegt Joelle (Ellen Parren) en hiermee weten we ook direct waar het tweede seizoen waarschijnlijk over gaat: de zoektocht naar de personen binnen de politie die met de aanslag te maken hebben gehad. Verdere plotdetails zijn er nog niet naar buiten gebracht, maar het lijkt waarschijnlijk dat Nasrdin Dchar en Ellen Parren er sowieso weer bij zijn.
Video on youtube
Vorige aflevering
De grote klap
De grote klap
01x06
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_borry007
15 Mei 2023 16:04 -
Leuk, kijk er naar uit. Als net zo goed is als seizoen 1.
🤪
Reageer
Het gouden uur