Het geheime dagboek van Hendrik Groen

8.4 / 10
30 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.4 / 10
2seizoenen/24afleveringen/2017 - 2019 
NetwerkOmroep MAX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:30 min20172019 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:Omroep MAX
Het geheime dagboek van Hendrik Groen is een Nederlandse dramaserie van de zender Omroep MAX. De serie ging in première op 23 oktober 2017.

Hendrik Groen heeft een jaar lang geen pen aangeraakt. Uitgeschreven was hij, na de dood van z'n geliefde Eefje. Het beetje glans dat Omanido nog aan het leven gaf, verdween nadat zij uit het leven weggleed. Maar wanneer Hendrik Eefjes oude computer krijgt, besluit hij de draad weer op te pakken. Hendrik begint weer te schrijven. Wachten op de dood kan altijd nog. En samen met Evert, Edward, Graeme, Ria, Antoine en Grietje besluit Hendrik ook z'n rebellenclub Omanido nieuw leven in te blazen. Dit is hard nodig, want Stelwagen lijkt nogal wat plannen te hebben met het verzorgingstehuis... De Omanido's richten een bewonerscommissie op, maken nieuwe vrienden, plannen mooie uitjes, maken weer veel trammelant én gaan eindelijk op dat wijnreisje naar Frankrijk. Een reis die Eefje al helemaal had gepland... Hendrik en zijn Omanido's zijn terug, en hoe! Zolang er leven is, gaan zij door.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 12
Seizoen 2

Populaire reacties (7)

avatar mde
8
9 jan 2018
Mooie serie, heeft zeker eer gedaan aan het grappige boek. De sfeer klopte, de personages/acteurs, al met al zeer geslaagd.
avatar Isa1001
8.5
2 jan 2020
Geweldig leuke serie. Heel jammer dat het nu geëindigd is.

Vergelijkbare series

Sherlock
3 stemmen
Dexter
2 stemmen
Breaking Bad
2 stemmen
Friends
1 stem
Lost
1 stem