Het geheime dagboek van Hendrik Groen

8.4 / 10
30 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.4 / 10
2seizoenen/24afleveringen/2017 - heden
NetwerkOmroep MAX
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:30 min2017 - heden
Genres:Drama
Netwerk:Omroep MAX
Het geheime dagboek van Hendrik Groen is een Nederlandse dramaserie van de zender Omroep MAX. De serie ging in première op 23 oktober 2017.

Hendrik Groen heeft een jaar lang geen pen aangeraakt. Uitgeschreven was hij, na de dood van z'n geliefde Eefje. Het beetje glans dat Omanido nog aan het leven gaf, verdween nadat zij uit het leven weggleed. Maar wanneer Hendrik Eefjes oude computer krijgt, besluit hij de draad weer op te pakken. Hendrik begint weer te schrijven. Wachten op de dood kan altijd nog. En samen met Evert, Edward, Graeme, Ria, Antoine en Grietje besluit Hendrik ook z'n rebellenclub Omanido nieuw leven in te blazen. Dit is hard nodig, want Stelwagen lijkt nogal wat plannen te hebben met het verzorgingstehuis... De Omanido's richten een bewonerscommissie op, maken nieuwe vrienden, plannen mooie uitjes, maken weer veel trammelant én gaan eindelijk op dat wijnreisje naar Frankrijk. Een reis die Eefje al helemaal had gepland... Hendrik en zijn Omanido's zijn terug, en hoe! Zolang er leven is, gaan zij door.
Serie van het Jaar1x in de prijzen bij de MijnSerie van het jaar verkiezing
2e plaats in Beste Nederlandseserie van 2019
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 12
Seizoen 2

Populaire reacties (7)

avatar mde
8
9 jan 2018
Mooie serie, heeft zeker eer gedaan aan het grappige boek. De sfeer klopte, de personages/acteurs, al met al zeer geslaagd.
avatar Isa1001
8.5
2 jan 2020
Geweldig leuke serie. Heel jammer dat het nu geëindigd is.

Vergelijkbare series

Sherlock
3 stemmen
Dexter
2 stemmen
Breaking Bad
2 stemmen
Friends
1 stem
Lost
1 stem
Het geheime dagboek van Hendrik Groen