Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Het is het einde voor de serie Heroes

Er gingen de laatste tijd veel geruchten rond dat Heroes misschien wel bezig was met haar laatste seizoen. Vanaf gisteren heeft de Amerikaanse zender NBC aan die geruchten een einde gemaakt en maakte het bekend dat Heroes niet meer terug zal komen.
Heroes dat naar 4 seizoenen stopt had met het laatste seizoen kijkcijfer problemen. Heroes dat toch de hit was van NBC heeft het uiteindelijk niet gehaald om nog in aanmerking te komen voor nog een seizoen. De makers van Heroes sluiten een speciale aflevering of film niet uit om er toch nog een mooi "einde" van te kunnen maken.
Vorige aflevering
Brave New World
Brave New World
04x19
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_JanPieter
17 Mei 2010 13:58 -
Ze hebben de serie ook wel een beetje verknald hoor.. Het eerste seizoen was echt super! Maar seizoen 4 heb ik niet eens gezien. ben bij seizoen 3 afgehaakt.
achjah het verbaasd me niks!
Reageer
avatar_marksson
19 Mei 2010 17:12 -
Tja... ik begrijp het ook wel maar vind het ook wel jammer... er had volgens mij nog wel veel meer ingezeten - zeker als je ziet hoe het eindigde.
Reageer
avatar_anonymous
04 feb 2013 12:44 -
De éérste 3 afleveringen waren heel spannend maar in de 4de ep kwam er een 'twist' waar ik al bang voor was dat die zou komen. Mensen die vaker zo'n tv-serie of film hebben gezien komen er ook wel snel achter. En vanaf dat moment waren de andere afleveringen een heel stuk minder en de clichés vlogen voorbij. Enige waar ik blij mee was is dat Ashley Judd een geloofwaardige rol neerzette.
Reageer
Heroes