Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Hemlock Grove venieuwd met tweede seizoen

Hemlock Grove, een meeslepend en angstaanjagend mysterie van uitvoerend producent Eli Roth en gebaseerd op het gelijknamige boek van Brian McGreevy, is vernieuwd met een tweede seizoen. The gotische thriller debuteerde in april op Netflix en de kijkers konden direct alle dertien aflevering van het eerste seizoen kijken, net als Arrested Development en Kevin Spaceys House of Cards.

Hemlock Grove gaat over een jong meisje dat bruut vermoord is en in de buurt van de voormalige Godfrey staalfabriek gevonden wordt. Terwijl geruchten de ronde gaan, besluiten twee verdachten - Peter Rumancek, een 17-jarig Gypsy trailer trash jochie die vermoedelijk een weerwolf is, en Roman, de erfgenaam van het Godfrey landgoed - zelf op zoek te gaan naar de moordenaar.

"De wereldwijde reactie op Hemlock Grove was fenomenaal," zegt Roth. "Netflix gebruikers hielden van de krachtige combinatie van sexy monsters, mysterie en de donkere soap opera dat eindigde met een grote twist, welke het publiek wereldwijd geschokt achterliet. Seizoen 1 was slechts een warming-up voor wat we klaar hebben liggen voor seizoen 2. Maak je klaar om bang te worden op manieren die je nooit had verwacht".

Tien nieuwe afleveringen gaan volgend jaar in première (een korter seizoen dan het eerste seizoen dat dertien afleveringen had). Schrijver en producer Charles H. Eglee (The Walking Dead, The Shield) zal toetreden tot de show als uitvoerend producent.
Vorige aflevering
Brian's Song
Brian's Song
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_anonymous
24 jun 2013 08:08 -
goed nieuws vond het een gave serie
Reageer
avatar_punkmuts
27 feb 2014 13:55 -
smaken verschillen, van mij had er geen vervolg hoeven te komen. Ik heb het één aflevering volgehouden toen was ik er mee klaar.
Reageer
Hemlock Grove