Helstrom

7.6 / 10
45 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Trailer voor nieuwe superheldenserie Marvel's Helstrom

Hulu heeft tijdens de [email protected] panel de trailer uitgebracht van de aankomende superheldenserie Marvel's Helstrom.

Het tiendelige drama volgt de zoon en dochter van een seriemoordenaar. Het gaat om Daimon Helstrom en Ana Helstrom. Achtervolgd door hun familieachtergrond, zullen de Helstrom’s de meest gevaarlijke van de wereld opsporen. Bekijk de trailer van Marvel's Helstrom die Hulu uitbracht hieronder.In de serie, die bedacht werd door Creator Paul Zbyszewski, heeft David Meunier (The Blacklist) een terugkerende rol. De cast van Marvel's Helstrom werd vorig jaar oktober bekend gemaakt, Tom Austen (Grantchester)en Sydney Lemmon (Fear The Walking Dead) vervullen de hoofdrollen.
Vorige aflevering
Hell Storm
Hell Storm
01x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Lyckoviken. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het dertiendelige derde seizoen van Colony verschijnt begin mei op Netflix. De eerste twee seizoenen van de USA Network zijn al te bekijken bij Netflix.
Gisteren, 16:00
4
Het vijfde seizoen van Line of Duty zal vanaf mei uitgezonden worden bij BBC First. Er zal wekelijks een aflevering worden uitgezonden.
Gisteren, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een festivalpas voor het Sneak Peek festival van MyLum. We geven twee passen weg. Doe mee en maak kans op een pas!
Gisteren, 14:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
De vierde Netflix serie die gebaseerd is op een verhaal van Harlan Coben verschijnt binnenkort. Netflix deelt vast de eerste beelden.
Gisteren, 12:00
2