Helstrom

7.7 / 10
45 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Trailer voor nieuwe superheldenserie Marvel's Helstrom

Hulu heeft tijdens de [email protected] panel de trailer uitgebracht van de aankomende superheldenserie Marvel's Helstrom.

Het tiendelige drama volgt de zoon en dochter van een seriemoordenaar. Het gaat om Daimon Helstrom en Ana Helstrom. Achtervolgd door hun familieachtergrond, zullen de Helstrom’s de meest gevaarlijke van de wereld opsporen. Bekijk de trailer van Marvel's Helstrom die Hulu uitbracht hieronder.In de serie, die bedacht werd door Creator Paul Zbyszewski, heeft David Meunier (The Blacklist) een terugkerende rol. De cast van Marvel's Helstrom werd vorig jaar oktober bekend gemaakt, Tom Austen (Grantchester)en Sydney Lemmon (Fear The Walking Dead) vervullen de hoofdrollen.
Vorige aflevering
Hell Storm
Hell Storm
01x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Elke maand komen er erg veel series uit, maar het is soms lastig om degene te vinden die echt je tijd waard zijn. Ik probeer daarom maandelijks te helpen om tien van de meeste interessante opkomende series op een rijtje te zetten.
Vandaag, 10:00
Amazon Prime Video heeft de Amerikaanse mysterieuze dramaserie Utopia (2020) gecanceld na het eerste seizoen, dat afgelopen september in première ging.
Gisteren, 13:00
2
Showtime heeft de trailer van het elfde, tevens laatste seizoen van Shameless (US) uitgebracht. Het laatste seizoen gaat begin volgende maand van start.
Gisteren, 12:00
1
In december staan er nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
Gisteren, 11:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:00
Ook in de week van 23 tot en met 29 november hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 48.
Gisteren, 09:00