Heirs of the Night

8,0 / 10
25 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
2seizoenen/26afleveringen/2019 - heden
NetwerkAVROTROS
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:25 min2019 - heden
Genres:Fantasy
Netwerk:AVROTROS
Heirs of the Night (Vampieren in de nacht) is een Nederlandse fantasyserie van de zender AVROTROS. De serie ging in première op 25 oktober 2019.

Europa, 1889: de overgebleven vijf vampieren clans in Europa worden bedreigd met uitsterven. Om te overleven worden de erven van de overgebleven clans samengebracht op een nieuw gecreëerde school op het schip The Elisabetha om, anders dan hun ouders, samen te werken en sterker te worden dan ooit.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 2
0 / 13

Recensies (2)

Heirs of the Night - Seizoen 2

7.5

Heirs of the Night - Seizoen 1

7

Nieuws (2)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
8 feb 2021
8
De in Nederland geïnitieerde internationale vampierenserie Heirs of the Night, met onder anderen Anna Drijver en Monic Hendrickx, heeft de interesse gewekt van de Amerikaanse streamingdienst Amazon.
9 jan 2020

Vergelijkbare series