Heartland

8.4 / 10
44 min
Drama, Familie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Heartland vernieuwd met een veertiende seizoen

CBC heeft een viertiende seizoen van de Canadese familie dramaserie Heartland aangekondigd, het seizoen wordt eind dit jaar verwacht.

Het dertiende seizoen ging in september in première bij CBC en gaat 4 juni van start in Amerika bij UP. CBC heeft bekend gemaakt dat er een veertiende seizoen van Heartland komt. Het veertiende seizoen wordt aankomende winter verwacht.

Heartland volgt het leven op de paardenranch Heartland, waar mishandelde en verwaarloosde paarden worden genezen. Na de dood van haar moeder is het aan de vijftienjarige Amy om het familiebedrijf te redden, met haar zus Lou en haar opa.


Heartland
Vorige aflevering
The Passing of the Torch
13x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Oktober 2020 ziet er nog steeds niet uit al gebruikelijk. Maar aan (nieuwe) series gelukkig nog geen gebrek.
Vandaag, 11:00
2
Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Gisteren, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Gisteren, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Gisteren, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Gisteren, 10:00