Heartland

8.4 / 10
44 min
Drama, Familie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Heartland vernieuwd met een veertiende seizoen

CBC heeft een viertiende seizoen van de Canadese familie dramaserie Heartland aangekondigd, het seizoen wordt eind dit jaar verwacht.

Het dertiende seizoen ging in september in première bij CBC en gaat 4 juni van start in Amerika bij UP. CBC heeft bekend gemaakt dat er een veertiende seizoen van Heartland komt. Het veertiende seizoen wordt aankomende winter verwacht.

Heartland volgt het leven op de paardenranch Heartland, waar mishandelde en verwaarloosde paarden worden genezen. Na de dood van haar moeder is het aan de vijftienjarige Amy om het familiebedrijf te redden, met haar zus Lou en haar opa.


Heartland
Vorige aflevering
The Passing of the Torch
13x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Actrice Lesley Manville (Love Life (2020)) neemt het stokje over van Helena Bonham Carter (Love, Nina) voor het vijfde en laatste seizoen van The Crown.
Vandaag, 11:00
De Amerikaanse horrorserie Lovecraft Country gaat in augustus in première bij HBO. Onder andere J.J. Abrams en Jordan Peele produceren de serie.
Vandaag, 10:00
1
De Britse misdaadserie Vienna Blood, met Matthew Beard (Kiss Me First), is vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 09:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:58
Een week waarin sommige netwerken bekend hebben gemaakt welke pilots er zullen worden opgenomen. Mocht je nieuws hebben gemist, lees het in het overzicht van 29 juni - 5 juli.
Gisteren, 09:00
Het tweede seizoen van de Canadese misdaadserie Hudson & Rex, gebaseerd op Inspector Rex, verschijnt eind juli op Videoland.
zondag, 11:00