Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Heartbreak High te zien bij Netflix

De Australische dramaserie Heartbreak High is te bekijken bij Netflix. De populaire werd uitgezonden in de jaren negentig en was een internationale hit.

Heartbreak High ging in 1995 in première bij ABC en werd in 1999 na een zevende seizoen beëindigd door het netwerk. In Nederland was de serie destijds te bekijken bij VARA, maar vanaf vandaag kunnen de oude fans weer en de nieuwe generatie tieners ook genieten van de serie. Heartbreak High is vandaag - 27 november - namelijk verschenen bij Netflix.

Heartbreak High gaat over de liefdesperikelen, schoolproblemen en opgroeiproblemen van de leerlingen op een High school. De dramaserie besteedt aandacht aan onderwerpen die voor de tijd toen de serie uit kwam erg gewaagd waren. Ondanks de gewaagde onderwerpen was de serie een succes en was het lange tijd het grootste content-exportproduct van Australië.

Video on youtube


Misschien verschijnt er binnenkort ook wel een remake, want vorig jaar bemachtigde de Nederlandse producent Jeroen Koopman (Toon) van NewBe de rechten voor een internationale remake. Voor nu kunnen we nog even vooruit met de originele serie, want in totaal verschenen er door de jaren 210 afleveringen van Heartbreak High.
Vorige aflevering
Episode 210 (Show finale)
Episode 210 (Show finale)
07x40
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_HollyGolightly
28 nov 2020 21:26 -
Jaaaa eindelijk! Dit was toch wel mijn favoriet back in the days. Op een remake zit ik persoonlijk wat minder te wachten, maar wie weet....
Reageer
Heartbreak High (1995)