Hawaii Five-0

8.3 / 10
44 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Seizoen negen Hawaii Five-0 vanaf april op Videoland

Het negende seizoen van Hawaii Five-0 verschijnt volgende maand op Videoland.

Begin volgende maand eindigt Hawaii Five-0 , de laatste aflevering wordt in Amerika op 3 april uitgezonden. De procedurele misdaadserie ging op 20 september 2010 in première en is een remake van de serie uit de jaren 70. Het negende seizoen van de serie verschijnt 2 april op Videoland.

Hawaii Five-0 begint als detective Steve McGarrett (Alex O’Loughlin) naar het eiland Oahu afreist om de moord op zijn vader te onderzoeken. Daar krijgt hij de taak om samen met een nieuw eliteteam de georganiseerde misdaad op Hawaï aan te pakken.


Cast Hawaii Five-0
Vorige aflevering
Aloha
Aloha
10x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Alle zes de seizoenen van de Amerikaanse dramaserie Dawson's Creek zullen in januari verschijnen bij Netflix.
Vandaag, 14:00
Netflix begint het nieuwe jaar met het elfde, tevens laatste, seizoen van Modern Family. Het seizoen zal begin januari bij de streamingdienst verschijnen.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Elisabeth Moss (The Handmaid's Tale) en Hulu werken opnieuw samen aan een dramaserie, de nieuwe serie Candy gaat daar namelijk in productie.
Gisteren, 10:00
1
Barry Levy (L.A.'s Finest), Josh Berman (The Blacklist) en Original Films (The Boys) werken voor NBC aan een seriebewerking van de film Vantage Point uit 2018.
Gisteren, 09:00
2
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Tiffani Thiessen ook op haar cv heeft staan.
donderdag, 14:00