Hawaii Five-0

8.3 / 10
44 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het zevende seizoen van Hawaii Five-0

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zevende seizoen van Hawaii Five-0. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Hawaii Five-0
Weer een fantastisch Seizoen vol spanning op het schitterde eiland Hawaii. Seizoen 7 begint met de lichamen van twee seriemoordenaars die te vinden zijn in het hoofdkwartier Five-0 met een ivoren schaakstuk in zijn mond. McGarrett en het team jagen op een vigilante als de angst groeit dat toeristen niet veilig zijn op Hawaii.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière Crime Series
Acteurs: Alex O'Loughlin, Scott Caan, Daniel Dae Kim, Masi Oka en Grace Park
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 21 maart 2018
Consumentenadviesprijs: € 34,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het zevende seizoen van Hawaii Five-0:

Prijsvraag

Maak kans op het zevende seizoen van Hawaii Five-0. Hawaii Five-0 is een remake van de serie uit de jaren 70. De huidige Hawaii Five-0 is nu in zijn achtste seizoen. Maar hoeveel seizoenen heeft de originele Hawaii Five-0 gehad?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Aloha (Goodbye)
Aloha (Goodbye)
10x22
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
14 apr 2018 01:38 -
Altijd welkom.
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zevende seizoen van The 100. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Natalie Dormer ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
Jessica Williams en Chris 'Comedian CP' Powell gaan samen met William Jackson Harper spelen in het tweede seizoen van Love Life.
Vandaag, 13:00
Het tweede seizoen van DC's Stargirl gaat begin augustus in première bij The CW. Ondertussen is er ook al een derde seizoen aangekondigd.
Vandaag, 12:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie gaat eind deze maand van start bij FOX, kort daarna verschijnt het seizoen bij Ziggo en Disney+.
Vandaag, 11:00
Marvel's Loki zou 11 juni in première gaan bij Disney+, maar dat is gewijzigd. De superheldenserie verschijnt ietsjes eerder dan gepland.
Vandaag, 10:00