Hawaii Five-0

8.3 / 10
44 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het zevende seizoen van Hawaii Five-0

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zevende seizoen van Hawaii Five-0. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Hawaii Five-0
Weer een fantastisch Seizoen vol spanning op het schitterde eiland Hawaii. Seizoen 7 begint met de lichamen van twee seriemoordenaars die te vinden zijn in het hoofdkwartier Five-0 met een ivoren schaakstuk in zijn mond. McGarrett en het team jagen op een vigilante als de angst groeit dat toeristen niet veilig zijn op Hawaii.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière Crime Series
Acteurs: Alex O'Loughlin, Scott Caan, Daniel Dae Kim, Masi Oka en Grace Park
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 21 maart 2018
Consumentenadviesprijs: € 34,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het zevende seizoen van Hawaii Five-0:

Prijsvraag

Maak kans op het zevende seizoen van Hawaii Five-0. Hawaii Five-0 is een remake van de serie uit de jaren 70. De huidige Hawaii Five-0 is nu in zijn achtste seizoen. Maar hoeveel seizoenen heeft de originele Hawaii Five-0 gehad?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Aloha (Goodbye)
Aloha (Goodbye)
10x22
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
14 apr 2018 01:38 -
Altijd welkom.
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Oogappels. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 13:00
De productie van het eerste seizoen is nog niet eens afgerond, toch hebben BBC en Amazon de Britse komedieserie al vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 10:00
Het vijfde seizoen van Queen Sugar gaat volgende maand in première, maar OWN heeft de Amerikaanse dramaserie nu al vernieuwd met een zesde seizoen.
Vandaag, 09:00
Ziggo is een van de vele aanbieders voor Nederlandse zenders op de televisie. Toch maken niet alle abonnees gebruik van de Ziggo Go app. Deze app biedt de mogelijkheid om ook via een tablet of smartphone televisie te kijken.
Gisteren, 11:00
Ook in de week van 11 tot en met 17 januari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 02 van 2021.
Gisteren, 09:00
2
OWN heeft Tyler Perry's The Haves and the Have Nots beëindigd, er zal geen negende seizoen van de Amerikaanse dramaserie verschijnen.
zondag, 13:00