Hawaii Five-0

8.3 / 10
44 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tiende seizoen Hawaii Five-0 eind mei te zien bij Videoland

Het tiende, tevens laatste seizoen, van Hawaii Five-0 verschijnt eind deze maand bij Videoland. De serie werd vorig jaar beëindigd.

Hawaii Five-0 is een reboot van de gelijknamige serie, Hawaii Five-O (1968) uit 1968. De serie ging in 2010 in première bij CBS en werd vorig jaar beëindigd met het tiende seizoen. De allerlaatste afleveringen werden vorig jaar 3 april uitgezonden. Het laatste seizoen van Hawaii Five-0 is vanaf 21 mei ook te bekijken bij Videoland. Het eerste tot het negende seizoen zijn al te bekijken bij het platform.

Hawaii Five-0 begint als detective Steve McGarrett (Alex O’Loughlin, Moonlight) naar het eiland Oahu afreist om de moord op zijn vader te onderzoeken. Daar krijgt hij de taak om samen met een nieuw eliteteam de georganiseerde misdaad op Hawaï aan te pakken. Al vanaf het eerste moment komen zij hard in actie wanneer blijkt dat zich een wapenhandelaar op het eiland schuilhoudt.


Hawaii Five-0
Vorige aflevering
Aloha (Goodbye)
Aloha (Goodbye)
10x22
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Karel
12 mei 2021 08:24 -
Goede serie jammer dat het is gestopt
Reageer

Laatste nieuws

Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Vandaag, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Truth Be Told (2019) gaat eind augustus in première bij Apple TV+. Er is ook een teaser uitgebracht.
Vandaag, 11:00
Binnenkort is de gehele Amerikaanse komedieserie Raising Hope, die oorspronkelijk afkomstig is van FOX, te bekijken bij Disney+.
Vandaag, 10:00
American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
Gisteren, 16:00
Er komt een nieuwe Nederlandse Netflix-serie, genaamd Dirty Lines. De cast van de serie is nu bekend, onder andere Joy Delima (Flikken Rotterdam) vervult een rol.
Gisteren, 15:00