Hawaii Five-0

8.3 / 10
44 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het negende seizoen van Hawaii Five-0

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het negende seizoen van Hawaii Five-0. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Hawaii Five-0
Met aflevering 200 als absolute blikvanger verwent seizoen negen de kijker opnieuw met 25 spannende afleveringen! Een onopgeloste zaak heropenen, een cybercrimineel klissen, een CIA-mol ontmaskeren, een seriemoordenaar van SEALs opsporen of een methlab in een B&B oprollen, het is allemaal de normaalste zaak van de wereld voor de onvermoeibare ohana van de Hawaii PD. Maar ook de échte familie zorgt weer voor het nodige drama. Danno moet een toontje lager zingen wanneer zijn veeleisende ex-schoonmoeder plots opduikt en Lou probeert op Thanksgiving zijn ouders te verzoenen.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Taal: Engels
Acteurs: Alex O’Loughlin, Scott Caan, Taylor Wily, Chi McBride, Dennis Chun en vele andere.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 16 september 2020
Consumentenadviesprijs: € 29,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van Hawaii Five-0:Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

In het negende seizoen van Hawaii Five-0 werd de mooie mijlpaal gehaald van 200 afleveringen. Maar welke aflevering was dat?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Aloha
Aloha
10x22
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Amerikaanse misdaadserie Narcos: Mexico zal bij Netflix terugkeren met een derde seizoen, maar zonder hoofdrolspeler Diego Luna.
Gisteren, 18:36
In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is Ratched de serie van de maand.
Gisteren, 17:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van The Plot Against America. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Krypton. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Bryan Cranston ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
2
Producent Sid Gentle Films (Killing Eve) en John Fawcett (Orphan Black) werken aan een seriebewerking van de horrorfilm reeks Ginger Snaps uit 2000.
Gisteren, 09:00