Hawaii Five-0

8.3 / 10
44 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het negende seizoen van Hawaii Five-0

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het negende seizoen van Hawaii Five-0. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Hawaii Five-0
Met aflevering 200 als absolute blikvanger verwent seizoen negen de kijker opnieuw met 25 spannende afleveringen! Een onopgeloste zaak heropenen, een cybercrimineel klissen, een CIA-mol ontmaskeren, een seriemoordenaar van SEALs opsporen of een methlab in een B&B oprollen, het is allemaal de normaalste zaak van de wereld voor de onvermoeibare ohana van de Hawaii PD. Maar ook de échte familie zorgt weer voor het nodige drama. Danno moet een toontje lager zingen wanneer zijn veeleisende ex-schoonmoeder plots opduikt en Lou probeert op Thanksgiving zijn ouders te verzoenen.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Taal: Engels
Acteurs: Alex O’Loughlin, Scott Caan, Taylor Wily, Chi McBride, Dennis Chun en vele andere.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 16 september 2020
Consumentenadviesprijs: € 29,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van Hawaii Five-0:Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

In het negende seizoen van Hawaii Five-0 werd de mooie mijlpaal gehaald van 200 afleveringen. Maar welke aflevering was dat?
Vorige aflevering
Aloha
Aloha
10x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Vandaag, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Gisteren, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Gisteren, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Gisteren, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Gisteren, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03