Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

De problemen in Haven komen na vijf seizoenen aan hun eind

Geen goed nieuws voor alle fans van de Syfy serie Haven. Syfy heeft besloten om de problemen in Haven eindelijk op te lossen. Ze beloven een goed einde zonder cliffhangers, seizoen 5B zal dus tevens het allerlaatste seizoen zijn dat op 8 oktober van start zal gaan bij Syfy.

Gabrielle Stanton, showrunner, vertelde: “We kijken naar de laatste aflevering die er aan komt. Wij hebben deze aflevering benaderd alsof het de allerlaatste zou zijn, dus we waren er klaar voor – verhaal technisch. Maar je weet maar nooit. Als een miljoen mensen kijken, misschien kunnen we er dan nog wat aan doen…Maar we hadden al het idee dat seizoen 5B het laatste {seizoen} zou gaan worden. Ik ben er zeker van, als collega televisie fan, dat er niets vervelender is dat als een serie misschien zou kunnen gaan eindigen en ze doen daar niets mee, er komt geen waardig einde. Ik denk dan altijd dat de kijker een beetje bedrogen wordt omdat ze geen bevredigend eind krijgen. Dus hebben wij echt naar deze laatste dertien afleveringen gekeken als naar, wat als…wat als het inderdaad de laatste afleveringen zijn, hoe kunnen we Haven dan het beste laten eindigen?”

Met dit in ons achterhoofd liet Stanton ook weten dat Haven niet eindigt met een grote cliffhanger, maar zij gelooft dat er absoluut een zesde seizoen zou kunnen worden gemaakt door of bij een andere zender.

Ze verteld verder: “We hebben het open gehouden, maar het is als een seriefinale, we denken dat de fans tevreden kunnen zijn, want we wilden niet dat het zou eindigen met een cliffhanger voor het geval dat we helemaal niet meer terugkeren. Ik weet zeker dat {de serie productiebedrijven} eOne en Piller/Segan/Shepard op zoek zijn naar een nieuwe zender.”

Maar of Haven een nieuw tehuis gaat vinden is zeer onzeker, en is het niet tijd voor Haven om de problemen op te lossen en verder te gaan?

Eric Balfour, Emily Rose en Lucas Bryant
Vorige aflevering
Forever
Forever
05x26
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_alex3012
19 aug 2015 11:43 -
beter een goed einde van een serie dan een clifhanger. zijn maar weinig series die besluiten een goed einde te maken.
meestal lees je het nieuws van serie cancelt en dan stopt het geen woordje meer.
en mocht een andere zender een s6 willen maken dan moet je het bij s6 alleen houden anders krijgen we het zelfde probleem
Reageer
avatar_anonymous
19 aug 2015 11:51 -
Het is mooi geweest voor Haven. Maak er een mooi einde van en ga door met wat nieuws.
Reageer
avatar_JanWillemK
19 aug 2015 11:55 -
De serie staat wel op mijn kijklijst. Het is in ieder geval mooi dat er een einde komt zonder cliffhanger. Dat maakt de beslissing makkelijker om te gaan beginnen met de serie dan wanneer de serie wel met een cliffhanger zou eindigen.
Reageer
avatar_Rodejong
19 aug 2015 13:00 -
Ik denk dat er uit gehaald is wat er in zat. Niet een 6e seizoen aub. Sommige zaken waren zelfs voor de fantasie te ver gezocht. De serie was zeker de moeite waard, maar voor mij houdt het bij deze laatste afleveringen dan ook op.
Reageer
avatar_anonymous
22 aug 2015 20:55 -
ik ben pas beginnen te kijken naar deze serie en vindt het super, ben begonnen aan Seizoen 2 en het is dan natuurlijk wel jammer dat je dan hoort dat het laatste seizoen zal zijn. ik hoop dat er een seizoen 6 komt, maar een mooi einde is ook super, want dat het heb je niet veel van series.
Reageer
avatar_BadWolf
15 okt 2015 07:22 -
En dan te bedenken dat het gebaseerd is op een boekje van 143 pagina's (De Colorado kid). Persoonlijk vind ik dat seizoen 5 al te veel is. Ben daarom ook aan het eind van seizoen 4 afgehaakt.
Reageer
Haven