Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Serie Haven vanaf 11 oktober bij SyFy

Maandag 11 oktober om 20:30 uur begint de nieuwe, grote productie Haven op Syfy. FBI-agente Audrey Parker reist af naar Haven voor een op het eerste oog doodnormale zaak. Hoe langer zij in Haven blijft, hoe vreemder het stadje en haar inwoners echter lijken te worden. Haven is gebaseerd op het boek The Colorado Kid van Stephen King en vertelt het verhaal van een mysterieuze zoektocht naar de waarheid, vol met bovennatuurlijke gebeurtenissen en andere verrassende wendingen.

Haven is een klein stadje in Maine, waar vervloekte mensen in ballingschap proberen een normaal leven te leiden, ondanks hun paranormale omstandigheden. Wanneer hun vloek begint terug te keren, wordt FBI-agente Audrey Parker (Emily Rose, bekend van Brothers and Sisters en ER) gestuurd om de vreemde gebeurtenissen te onderzoeken. Ze ontdekt dat het stadje Haven vol geheimen zit, probeert de paranormale krachten onder controle te houden en de mysteries van de stadsbewoners te ontrafelen.

Met miljoenen kijkers en een grote fanschare houdt Haven in Amerika, sinds de eerste uitzending, de gemoederen flink bezig. Syfy brengt Haven exclusief in Nederland op de buis. Vanaf 11 oktober is deze mysterieuze nieuwe serie iedere maandag om 20:30 uur te zien!

Bron: syfyuniversal.nl
Vorige aflevering
Forever
Forever
05x26
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_eltyvete
26 maa 2013 23:35 -
Ik vind het leuk om te lezen! Én voor spoilers ben ik niet echt bang want ben het boek aan het lezen
Reageer
avatar_Bmagix
05 jun 2013 03:17 -
Pffff aflv s03e09 wat erg allemaal.. Niet te geloven zeg..
Reageer
Haven