Haven

7.9 / 10
42 min
Mysterie, Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Haven krijgt een nieuwe dag en tijd

Hoewel van Haven net de vierde aflevering is uitgezonden van het extra lange vijfde seizoen heeft SyFy besloten om de dramaserie te verplaatsten naar de vrijdagavond om 19.00 uur. Eric Balfor (Duke) twitterde: “We gaan terug naar de vrijdagavond! We zullen elke vrijdag om zeven uur te zien zijn of op minst tot ze het opnieuw gaan wijzigen.”

Het is afwachten of de vrijdagavond een betere plek is voor Haven. De serie heeft al 26 afleveringen, verdeeld in twee delen, in de zak, maar de toekomst daarna is heel onzeker. De discussies over het zesde seizoen van Haven zullen zeker niet binnenkort gaan plaatsvinden, maar waarschijnlijk zullen de kijkcijfers van de vrijdagavond bepalend zijn voor de toekomst van Haven.

Wat denk jij, is het terecht dat Haven verplaatst is en vrees jij voor de toekomst van de serie?
Vorige aflevering
Forever
Forever
05x26
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_Lyannah
05 okt 2014 14:59 -
Ik vrees sowiso voor de toekomst van Haven. Als het niet snel weer wordt zoals ze starten vraag ik me af of er wel een 6e seizoen komt. Vind de verhaallijn nu zwak, irritant en nergens toe leiden..(en ik was fan van t eerste uur hoor!)
Reageer
avatar_anonymous
06 okt 2014 00:45 -
idd. twas een leuke serie maar de laatste tijd is het erg zwak,
Reageer
John Doe
Kiki (gast)
12 okt 2014 19:55 -
dit vind ik niet, vond het juist al sterker worden.
Reageer
avatar_winthoos
12 nov 2014 22:12 -
In mijn ogen een geweldige serie.
Reageer
John Doe
Douwe Dijkstra (gast)
06 mrt 2015 19:15 -
Ik vind de serie geweldig. Hoop dat het vervolg van seizoen 5 snel komt want UPC gaat schandalig genoeg Syfy uit het pakket gooien per 1 juni 2015. dat zou betekenen dat je de afleveringen alleen nog maar kan downloaden als ze op Spotnet worden gezet.
Reageer
John Doe
Maaike (gast)
23 mei 2015 20:43 -
Hoop dat ze snel verder gaan met seizoen 5 tot afl 26 en daarna met seizoen 6 .eindelijk na een lange tijd weer een leuke serie op de tv
Reageer

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Vandaag, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Vandaag, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Vandaag, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Gisteren, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Gisteren, 10:00